Kde si dnes najst chlapa..

Príspevok v téme: Kde si dnes najst chlapa..
Simona2010

Obcas nad tym tak rozmyslam .. Idem na diskoteku , tam sa mi zda ze pokial baba nema vystrih po kolena suknicku nad kolena, peroxid dlhe vlasy , tak dotycny si ju ani nevsimne. Idem s niekym na rande z netu , nakoniec zistim ze ten clovek je celkom iny ako sa zdal .Takze zase nic. Obcas si pripadam ako priesvitna. Ved nie som ani najskaredsia, si aspon myslim teda no . Zas aby ste si nemysleli ze som namyslena koza :D Ale ked idem tak po ulici a vidim ako sa baba vedie s chalanom ktory je sympatak tak si tak po myslim ze do kelu kde ta ponho prisla:) Kde dnes najst inteligentneho rozumneho , sympatickeho chlapa, bez silackych reci. Bez cigarety a piva v ruke bez 5 cm hrubej retaze okolo krku .. Chcem vela?? Preco sa doteraz zaujimali o mna len presne takí akí mne nevyhovovali .. Ci uz povahovo alebo aj vyzorovo. Proste ked mi ten clovek nie je sympaticky tak sa nepremozem . Kazdy mame nejake kriteria .. Co ocakavame , alebo ako by mal cca vyzerat:) Akoze ja nedramatizujem mam len tesne pred 19 tkou ale.. Co si o to myslite?? :)

florenka

ja si myslim ze keby ze mam cakat ze ma nejaky chlapec oslovi v obchode alebou u lekara v autobuse alebo tak ,tak sa asi nedockaaaam.ja som si to stale myslela ze nieco take pride ale tomu uz neveriiim.urcite sa to niekomu podarilo sa zoznamit tak zo svojim vyvolenym ,ale ja tomu velmi neveriiim.spoznat niekoho je najlepsie cez nejakych priatelov.a urcite ma nezaujme nejaky chlapec ked okolo neho prejdem a na mna zapiska alebo co:))

bingham

purblanka: dobre si to napisala...., ale trosku sa mylis...prave preto ze ake su dnes niektore zeny...vela chlapcov pozera po babach...co maju ako si to ty napisala dobree srdiecko :))...takzee nemajte strach dobree dievca nikdy neostane samee :)))

lily164

ja mám s týmto tiež problém....a neviem ako to vyriešiť, človek sa snaží chodiť do spoločnosti ale čo ked mu nič nevychádza... tuto v okolí nikde nikoho na obzore :(

purblanka

uhlie-ženy sa chcú páčiť,to je normálne nie?robia to kvôli vám chlapom.Kto by sa zaujímal o šedé myšky,každý chce kočku.Dnes už málokto pozerá po vnútorných hodnotách,po tom čo je v srdiečku,a to je škoda.Dnešku vládnu prachy,krása,majetok,postavenie.Zabudla som na niečo???

doubledog

viem sice ze je to inak myslene,
ale partnera mozes stretnut hocikde.
kludne aj na diskoteke, v praci, v buse, na ulici, na akcii, kde sa ti extremne nechcelo ist, v nemocnici, na pohrebe, na urade...

Lily.

Mne to tiez neslo dlhe roky do hlavy, ze ako je to mozne, ze niekto s niekym vobec chodi, az som s mojim chodila i ja a ani som o tom nevedela, ze sa tak deje. Chvilu mi trvalo, kym mi zaplo.Ked clovek straca kontakt s inymi, dakedy citovo vypne (ako napriklad ja), tak mu vela veci unika. Ale tak, asi to tak ma byt, nic s tym nenarobim, ina uz nebudem.

19bambulka65

nedávno jeden taký mladý prejavil priveľký záujem,ako nemôže bezo mňa žiť, ako dávno ma obdivuje, jasné že mi lichotilo, že má o mňa záujem niekto taký, pekný, mladý,vysoký, nepije, nefajčí...ale skončilo to skôr ako to poriadne začalo a ani neviem prečo

19bambulka65

chcela by som sa aj ja pripojiť k názoru, že je ťažké nájsť si "normálneho"chlapa. Mám 44 rokov, rozvedená, o to je to ťažšie, ako to majú mladé baby,ktoré majú život pred sebou, ja ho mám už pomaly za sebou, i keď si to nepripúšťam a dúfam, že nájdem ešte v živote niekoho, kto ma bude ľúbiť a ja jeho, ale neviem,kde ho nájdem. Som obyčajná žena, i keď nie celkom obyčajná, snažím sa upraviť, obliekať,ani postavu nemám na zahodenie,aj výzor je celkom normálny,žiadna špata, mám byt, prácu, ale doma alebo na ceste do práce ho určite nestretnem, aj keď možné je všetko. Takí,ktorí by chceli príležitostný sex, takých by sa našlo a nie sú žiadne hviezdy, ale myslia si o sebe veľa... ale zase ja nestojím o nich. Chcela by som niečo trvácnejšie, aby preskočila iskra, bol sympatický, milý, vysoký... Chcem tak veľa?