Som tehotna mam len 15r

26leila

tu nejde o rozhodovanie.my si zijeme svojim sposobom siedmy rok.len rodicia budu mierne v soku ze chceme zit "nadivoko" bez sobasa. hladam sposob ako im to vysvetlit.vychovani boli uplne inak nez ako je to teraz bezne

Baribal

tak, ale ako sa chcete rozhodovať v budúcnosti, keď nedokážete povedať rodičom úplne normálnu vec a v 26 ????

26leila

no truba.. v podstate je mi to jedno ako sa k tomu postavia rodicia.uz som samostatna, zarobkovo cinna.. my sa davame nazad dokopy uz par mesiacov(nie len kvoli malemu,ten prisiel az teraz :)). a uz mame prenajaty byt. ide len o to vysypat to zo seba pred rodicmi ktori uznavaju nieco ine nez ich deti, maju ine predstavy o "idealnom" zivote.preto je to tazke

26leila

neparajte do nej s tym, ze nevie ako to povedat rodicom. ja mam 26 a cakam male so svojim byvalym. a tiez mam problem to povedat rodicom. je to aj o vychove, nie len o tom kto ma kolko rokov. vstepovali mi ze otehotniet mam jedine vo vztahu nie mimo. ale stalo sa, otehotnela som po rozchode.nebudem to tu obsirne rozoberat.. a nesom uz male dieta mam za sebou vysoku skolu (a nie sukromnu). vsetko su to osobitne pripady,vsade su ine faktory,vplyvy..
kavenka. vela stastia ti prajem.ale nevydavaj sa.ak chcete male vychovavat spolu,zite spolu.ale dievca na svadbu na taky vazny zavazok mas este kopu casu. staci, ze teraz musis rozmyslat za dvoch.tak naco rozmyslat za troch ak nemusis. to je len moj nazor,nenahovaram ti nic. nech sa dari

fenix1

to je to farizejstvo veriacich.
na 1 strane pan boh,kostol,nebo a podobne na 2 strane sex pre manzelstvom,sex nie k plodeniu,sex s antikoncepciou,nedodrziavanie desatora,ved aj na co,pojdem za fararom da mi rozhresenie a mozem pachat hriechy dalej
hlavne aby ma v nedelu videla cela dedina v kostole

meggy10

neviem mozno akoze to mame tak neviem o tom ja som katolicka ale niesom proti takym sprostostiam ved zijeme v 21 storoci. a antiku beriem, ale mozno ze su aj take baby , ale nestretla som sa s tym, ale ved to je jedno.

Heather789

...Meggy, neviem odkial si a kolko mas rokov, ale je to tak....poznam niekolko mladych, silne veriacich, ale antiky sa boja ako cert svatenej vody...a to byvaju v meste, nie na dedine...
Ale asi bude najlepsie tuto temu ukoncit...lebo dojde len k slovnym utokom a oscovaniam...

Najčítanejšie články