Ahoj , neviem co dalej som tehotna mam len 15r a moj chalan ma 29r , doma to nedokazem povedat neviem ako by reagovali rodicia mama , otec ten by ma asi zabil .... co mam robit ? chcem si to nechat myslite ze rodicia mi to mozu dat prec ked ja nechcem ?
Som tehotna mam len 15r
nic ma do toho nie je,okrem toho ze je to nechutne,okrem sexu ste sa aj o niecom rozpravali?velmi by ma to zaujimalo
Heather...nie je to trestný čin ani priestupok. pohlavný styk je povolený zákonom od 15 rokov, čiže neni o čom...
heather, to bolo za našich čias... deti teraz môžu mať sex už v 14-tich
...a nie je to nahodou tak, ze ak 29 rocny "urobi" dieta 15 rocnej - ide o pravny priestupok???...vsak je neplnoleta!!!! Pochybujem (ak je tato tema pravdiva, ze sa k tomu prizna...ved moze ist na sud!!!!
mam verit tejto teme??
aj ked poznam podobne....ale.....
co mam robit ?
>>povedat im to. to sa neda utajit.
chcem si to nechat myslite ze rodicia mi to mozu dat prec ked ja nechcem?
>>nemozu. suhlas rodicov plati iba v pripade,ze by si ty sama chcela ist na interupciu. ak nechces, tak s tym oni nepohnu.
co uz... stalo sa. teraz treba hladat hlavne sposob ako sa najlepsie pripravit na babatko (ty, frajer, rodina).
vela stastia !
No faj dietatu sa narodi dieta.No a teraz co ti ine zostava len to povedat rodicom lebo hlavne teraz ich budes potrebovat .Sama to tazko zvladnes to nie je len ze,,Budem mat dieta"neviem ci to tusis ak je to zodpovednost a nehovorim o tom ze aj ty si este dieta.Drzim ti plce vovsetkom lebo ho budes potrebovat
Prečo by si to nemala odvahu doma povedať?
Keď si mala dosť rozumu a odvahy na to, aby si v 15-tich sexovala, tak máš mať dosť odvahy a rozumu na to, aby si to povedala rodičom. Tak naber odvahu, ak ju nemáš, doveď toho tvojho priateľa a povedzte im to spoločne. Však ste sa na tom podieľali rovnako...
toto nikdy nepochopim...a ochranu ste nemali ziadnu? ci nehoda alebo ako? a podla teba sa urcite tvoj zachova ako chlap alebo to len rozpraval a potom zuteka?
súhasím s levicou, tomu sa povie zodpovednosť... neviem, kde mal tvoj 29-ročný rozum,... vlastne asi viem... tak nech sa teraz stará...
ale inak žijeme predsa v 21. storočí, aj ty si už hádam niečo o antikoncepcii počula