Ahoj , neviem co dalej som tehotna mam len 15r a moj chalan ma 29r , doma to nedokazem povedat neviem ako by reagovali rodicia mama , otec ten by ma asi zabil .... co mam robit ? chcem si to nechat myslite ze rodicia mi to mozu dat prec ked ja nechcem ?
Som tehotna mam len 15r
Ak sa mám k téme vyjadriť tak podla mňa
1, buď je táto téma totálny nezmysel
2, chlapec je pekný zúfalec,preplo mu, zahral sa na Borisa Kollara a robi deti deťom,lebo nemá na seberovnú partnerku a aspoň nejakého potomka chce mať
ale myslím si, že niekto chcel vyvolať pohoršenie z dlhej nudnej chvíle.
mailom nie, leila, pekne z oci do oci. aby mohli reagovat. :-) este raz vela stastia a dobru noc.
baribal, poznam vyznam slova environmentalny :-) pochopila som uz, na co narazas v tomto pripade. :-)
však si otvor víno a napíš im mail :)))
to je stránka o ľudskom okolí, ktoré na neho vplýva, dôležitejšia ako dedičnosť...
dakujem vam.dodali ste mi guraz :) keby nebyvali na druhom konci mesta tak im aj hned poviem :))
preco environmentalna stranka :-)
enviromentálna stránka veci....
ja som toto nikdy neriešil, že čo si kto o mne pomyslí... urob to tak a nemáš problém...
leila, len sa nenechajte pritlacit k sobasu len preto, ze cakate dieta. tam musi byt iny umysel.
navyse, ak sa rozchadzate a znovu davate dokopy. manzelska obrucka este nikoho neuchranila pred rozchodom. aj tam musi byt jasny umysel :-)
drzim prsty.
baribal, pochop to, mozno si ich rodicia naivne myslia, ze este nemali spolu pohlavny styk, pretoze niektori starsi su skostnateli a drzia sa prisnych pravidiel - sex az v manzelstve.