Ahoj , neviem co dalej som tehotna mam len 15r a moj chalan ma 29r , doma to nedokazem povedat neviem ako by reagovali rodicia mama , otec ten by ma asi zabil .... co mam robit ? chcem si to nechat myslite ze rodicia mi to mozu dat prec ked ja nechcem ?
Som tehotna mam len 15r
neverím tomuto príspevku. Keď tvrdí, že bola u lekárky, tá by mala predsa informovať rodičov, keďže je ešte maloletá nie??
preto sa zapodieval 29 rocny dietatom, lebo taki chlapy maju radi sproste naivne cupky, len sa v tom vyzivaju ze mozu mat mladu a nie staru raketu.
ale prosim vas :))) otvorte si nemecke bravo min mes tam bol super clanok 15 rocny tam sukali ... boli nahi :))) a v nemeckom brave su stale nahe 15 rocne baby :))) aj ako sexuju.... na diskotekach sam osobne poznam 15 rocne ktore to robia aj za €€€€ :)))) a na slovensku mate kazdy tyzden na gynekologii takato pripady xx kde 15r su tehotne... nechapem ake decko !!! a co Zahradnik ??? kolko mala martinka ??? ked snou zacinal? :)))) hahahaa
..tiez sa zamyslam nad tym, preco by sa zdravy 29rocny muz zapodieval s 15rocnym dietatom, ktore nedavno vychodilo zakladnu skolu.. dievcina moze byt mentalne aj fyzicky neviem ako vyspela, ale predsa len je to stale dieta a on dospely chlap, ktory ma uplne ine nazory, zaujmy aj zazemie..
Inak co to je za chlapa co sa vyspi s dietatom.mozno ze ju oblbol penazi ma je fesak ma co chce.ale asi nepomyslel ze teraz bude vychovavat dve deti ,neviem ci si to uvedomuje.
ten jej fešák určite nemá všetkých päť pohromade a len aby sa z neho nevyklul nejaký úchyl, to by dievča mala riadnu smolu, ale je to aj podľa mna fuj, iné by to bolo ak by mal toľko rokov čo ona, ale 29?
je to nechutne,s deckom to robit,aj ked uznavam,ze dnesne 15 su vyspelejsie ako ich matky,co je moja vekova kategoria,ale aj tak,no fuj..
fenix1, o trestnoprávnej zodpovednosti
no podla mna si si zlatá moja dobre dokafrala život, kam si dala rozum? A máš vôbec ponatie o tom, čo je to mať dieťa?
OK...dik za info...osobne mi je jedno, kedy maju deti prvy sex...s mojou dcerou (16) som uz na tuto temu hovorila...aj co sa tyka ochrany ak by sa k niecomu "schumelilo", ale nie som si iste, ci je antika v takomto veku zdrava....mozno teraz uz ano