Poplatky u zubara

nelika

Táto téma je už stará,ale chcela by som sa spytať či máte skúsenosti s poplatkom u zubára za nespoluprácu (strach dieťaťa pri ošetrení) alebo sťažené ošetrenie, nech sa to už volá akokolvek,my sme sme platili za strach dieťaťa zo zubara.

M 215

M25 9.08.2014.
Preco u zubara nieje vyveseny cennik za opravu zubuov z uhradou poistovni a priplatku bo kazdy bere este aj 100 procent na to co im plati poistovna.Co nato ministerstvo zdravotnictva bo vyzerato na dohodu medzi nimi.Za dohody karterove podniki platia velke pokuty.Zubarom to nieplati a co by bolo ak by to uctovali aj ostatni lekary.Co oni su inna prominentna kasta.

KRIVYSPICEL

JA LEN ZA PREVENTIVKU PLATIM 12EUR A PRITOM AK MI NENáJDE KAZ TAK ASPON OčISTI ZUBNý KAMEN PODLA MNA čISTO PSYCHOLOGICKý EFEKT TRIK ABY PACIENT MAL POCIT žE ASPON ZA NIEčO ZAPLATIL NEDAL PENIAZE ZA NIč,žE SA NIEčO ROBILO KED Už TI KAZ NENáJDE .

STARAJTE SA O ZUBY LEBO NEDOPLATITE SA NESKOR, Už SKONčILI čASY KED ZDRAVIE BOLO ZO STáTNYCH PENAZí.

šOKUJUCE BOLO PRE MNA ZISTENIE žE JEDNA INEKCIE KTORU DOSTáVAM STOJI Až 100EUR A TO KAžDý TRI TýžDNE, A TO HRADI ZP SOM IM ZA TO VDAčNá, ALE VIEM žE DLHO TO TAK NEBUDE.

STARAJTE SA O SVOJE ZDRAVIE KýM SA EšTE Dá

M 25

ja som tiež šla od štátneho k súkromnému, žiadnu kartu odo mna nepýtal, spravil si svoj nový rtg, pozrel celý chrup a opravuje chyby po štátnom :D

lost

No ja som k svojmu isiel bez karty, od statneho k sukromneho, bez karty...

Cize teoreticky je mozne odist bez karty, nie?

jedine ze su tam nejake dolezite a presne informacie o stave chrupu.

No novy by aj tak spravil RTG (mne robil) a podla toho pozrel co a ako..

cize podla mna terajsi sukromnik z teba chce len vytahat co najviac EUR, ked uz vidi, ze odchadzas.. alebo sa boji ze je amater a nevie pisat poriadne do zdravotnej karty, predpokladam ze tym nevydava know how, ak ti da kartu...

TiNk4

Ahoj.
Chcela by som sa spýtať či je zákon v ktorom sa vraví že za vydanie karty od svojho zubára je nutné platiť nejaký poplatok.
P.S. : je to sukromný zubár
Dakujem