dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
Zuzicka nehnevaj sa ,ze som tak zmizla ,ale dosli nasi domov vies si predstavit tu kazen...A volal sa Patrik, jaj a mam aj jeho cislo na mobil hmmm....No ty mas ale spinu ucitelku ,preco na tebe sedi mrcha ,moj brat mal problem v devine s matikarkou ale musel drzat hubu ved by ho nechala prepadnut ,ale na konci skolskeho roke jej to nalozil az plakala mrcha ,ja na tvojom mieste by som urobila to iste a ako citam ani tvoji spoluziaci nestoja zanic....
jeeeeeej...musel byt krasny:) ale poznam jedneho strasne sympatickeho, cierneho s ciernymi ocami a velmi takym peknym mily starostlivym pohladom...mozno to bol on ktovie:) nevies nahodou ako sa volal prvym menom ze?:) to poznam to kazanie:)) nic len blby den..vies mam priemer 1,3 a zaokruhlila mi dvojku, pred vsetkymi ma zacala ponizovat, vysmievat sa mi...potom vsetci spoluziaci...jednoducho blby den...vsetkym prilepsila, spolziak ma priemer 1,7 a dala mu 1 a mne naschval zhorisila este sa mi vysmievala a ponizovala ma asi jej to robi dobre...je mi tak do placu bude to prva dvojka nikdy som nemala take vysvedcenie:( a okrem toho ma zradila spoluziacka zas takze jednoducho blby den...ale oproti tvojmu nic:)
zuzic bol cierny mal krasne tmave oci jaj aj som bola celkom rada ze som sa zrubala vtedy ked tam bol prave on...a v nasom meste taky fesak ......Ja budem sediet doma a slahne ma, nasi to este nevedia ,mama zas bude mudrovat naco nosim stekle ,ked v nich neviem chodit ,priatelovi to tiez nepoviem ,lebo je schopny prist domov,ale co uz a co ta trapi zuzicka?
tak to bol naozaj gavalier:) ze aj tu v nasom meste mame takych:))) ktovie ci ho nepoznam:) a ako vyzeral? povedz ze mal tmave vlasy:)))a nic sa neda proti bolesti? iba pretrpiet?:( ked som mala vyvrtnute tiez to bolelo jak slak:( ale hadam to prejde coskoro...ja dnes som chcea ist von sa prevetrat potrebujem si ujasnit par veci a potom sa budem ucit...ty budes asi doma co?:)
Zuzicka boli to ....a ten mlady muz hhmm bol fesak cely cas mi tam asistoval aj domov ma zobral a este aj bolestne som od neho dostala ,milku....no co povies gavalieri este nevymreli Citas BINGHAM.....A ty co mas dnes na plane?
auu...fuha blbe to ta lutujem:( takze dlaha co?:( nemocnicu uz na kilometer obchadzam teraz takze bolava noha a nemocnicia moc pekna predstava to neni:((( aspon ten pan bol pekny?:D hm...a boli to este? ja v skole...nic co by stalo to aby som si nicila nervy...
Ahoj zuzic uz som tu...No co sa mi stalo ,na obed som isla na postu a este som mala cas,tak ze behnem do tesca a pred vchodom tie rohoze , mne tam zapadol opatok no a schytal to moj clenok.Tak taky mlady pan ma zobral do nemocnice ,nastastie to nemam vyvrtnute len silno udrete ale boli to ,dostala som dlahu a slahne ma jjuuujj .Tak ze tak a ty ako moja,co v skole?
ehm...:D tusim mam novy pseudonym:DD mam dnes tak blby den ze ak sa este aj nieco jej stane tak ma slahne asi:)
siska:OOO kde si?:oo izvi sa pls
sisaaa ozvi sa nech maly hedgehog... :P..nema strach :)
jeeeeej:DD to je nadherne:) milujem take zlatucke veciciky:DD ale vyzeram mozno trosku inak:))
len teraz mam strach o sisku...nech sa uz ozve...