dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
oki:)
Hned som tu ,len si musim nieco vybavit.......
hej denz aj mne chyba:) a bingham nezniesol naval romantiky:DD
No ved hej ...DENZ normalne nam tu chybas ....Aj bingham rezignoval no co je chlapci ?
ja skor z tej ucitelky..:( monitor ma uz tak nezere bude ako ma byt robim co mozem takze uz nech je ako ma...:) denz a zaracha urcite:DD to je moja krv:DD podla mna ma nieco s pc, ved on tu byval vo dne v noci na strazi...teda dufam ze je v poriadku...
Teraz mate stresy a este pred monitormi ,potom zas ci ta prijmu no vies co hotovy blazninec.Zuzic ,Denz sa akosi neukaze ....asi isiel do teplejsich krajov..alebo ma zaracha ..od zeny...
no na pondelok uz som...anglictinu mi ani nespominaj to je to z coho mam take stresy...zajtra fakt neviem ako bude, potom som v skole do stvrtej takze...jaaaaaj...ale co uz...som rada ze aj ta noha uz lepsie:)
Zuzicka neviem ci si ho zasluzim a este ho ani poriadne nepoznam ale som stastna a uz ma ani noha tak neboli.No a ty co uz si naucena??Zajtra pise bracho pisomku z anglictiny ,,moja oblubena skupina" no horor .
aj hlas ma taky krasny?:) jaaaaj...vies ako ti to prajem...takehoto chlapca zasluzis si ho...a ja co uz cas ukaze:) mozno ano mozno nie...momentalne ma to nezere:D
Vies randit s touto nohou ,tazko ale budeme si volat a uz len ked ho pocujem mam v sebe taky krasny pocit zeby..???????Zuzic aj ty si najdes svoju lasku ale musis vyckat neboj ja to viem.....viem ....