..
To chlapom naozaj tak vadí kondóm?..
jasne v azii kondomi vobec nepouzivaju
nie :) as tak im to nevadí ale citit tvoje telo ich vzrusuje ovela viac :)
Taaaak, mojmu priatelovi vobec kondomy nevadia. Praveze radsej si da on kondom-ako by som ja mala do seba pchat tu hnusnu chemiu. Ktorej nasledky, hoci nam tvrdia ako sui nizkohormonove a neviem co, sa dostavia po par rokoch, a potom budu dievcatka plakat.-to sama mi povedala dost skusena doktorka, ktora ma uz co-to za sebou. Nuz, co. sme slobodni ludia, kto chce nech berie a nici si zdravie svojim vlastnym rozhodnutim. Ja som stastna, ze moj priatel ma nazor taky aky ma...
monička: katyu :) ale osobne mne dobre sadla ... kazdí je iný
Amira: A ako sa volá tá, čo ju berieš? =P
RUDOO1: A ty by si bral HAK, keby si žena?
Tak ja neviem ako ostatnym ale mne vadi teda dost lebo ked som v priatelke s kondomom je to oničom ale ked som bez neho tak je to super citim aka je vlhka ,,atdd:-)
nemáám... skor vidim len plusy, konecne mam pravidelny a nebolestivy menzes, zalezi vsak od cloveka a antikoncepcie... Citlivá som ako vždy :) vzdy som plakala nad hluposotu... Mimochodom gynekolog sa ma pýtal ci byvavam aj podrazdena ze byvaju aj take antikoncepcie ktore nemaju vplyv na taketo veci, samozrejme je o trosku drahsia ale byvaju rozne druhy len sa treba poradit s doktorom, samozrejme je to tovja vec :)
Tak dnes som si prečítala príbalový leták ku Belare..No..a toľko nežiadúcich účinkou som k lieku ešte nevidela..a najviac ma dostalo toto:
Liek BELARA je tiež určený na liečbu akné ľahšieho stupňa u žien..no a pritom v častých nežiadúcich účinkoch je akné..=P.No to mám už ako chápať toto??
Ha..a zväčšenie prsníkov je tiež len zriedkavý nežiadúci účinok..=PP
aluska: Noo..keď myslíš..ja mám na to už svoj názor a odteraz to už neriešim..
Hh..a budem mať podmienku buď si dáš kondóm alebo nič nebude!..=) A myslite si čo chcete..
pokial je tenky ako napr -> www.google.sk tak to ujde..