To chlapom naozaj tak vadí kondóm?..

fionna

a co by ste robili kedy vasa partnerka nechcela brat HAK? ani si tam strkat dajake debilne cipky? da sa byt v takom vztahu dlhodobo iba s kondomom?

alzbee

Pharmatex je urcite lepsi v tom, ze clovek moze ist na ostro bez gumy :-P ale urcite nie je spolahlivejsi, nez hormonalna antikoncepcia..ale priznam sa, ze ja s nim nemam skusenosti, ze ci to moc vyteka z baby, ked si da bud cipky alebo krem...ale myslim si, ze Pharmatex je v tom zmysle dobra volba, ked clovek nechce pouzivat kondom a boji sa spoliehania na prerusovanu suloz a plodne/neplodne dni...

Moničkaa

alzbee: Ja viem, že na každú inak..ale ja som o tom už veľa čítala a čo ak na mňa to práve tak bude vplývať a potom kým sa to všetko upraví..ja neviem či ju mám alebo nemám vyskúšať..=P a ten Pharmatex nevadí?..však to by bolo ešte horšie, nie?

alzbee

Tak pouzivajte Pharmatex...a nie kazda baba pri uzivani HAK strati chut na sex a je naladova..na kazdu babu to inak vplyva.

Moničkaa

Ach..veď aj mne samej vadia..ale tak ja nechcem aby sa zo mňa stala urevaná krava bez chuti na sex z antikoncepcie..=(