..
To chlapom naozaj tak vadí kondóm?..
?
travva- chod sa hrat s cikulkou a babikami:)
urobis lepsie:))
hlupy nazor, hlupeho chlapa
zuzula11- tak hadam mozme byt uplne zdravý aspon my uz ked vy pchate do seba vsetko mozne:)))
je fajn ak aspon jeden jedinec je ok:)
no plne suhlasim s tebou zuzula11 :) to uz je to najmenej co moze chlap spravit
Nedavno mojej znamej navrhol gynekolog nejaky novy druh antikoncepcie ... zavadza sa do vaginy a postupne uvolnuje hormon zabranujuci pocatiu ... Jej reakcia bola: A nemate nieco pre chlapov? Zeny, ja sa pytam: Prechadzame mesacnymi bolestami, tehotenstvom, porodom, kojenim, a este si mame do seba davat chemiu? A co chlapi - ti si stale len uzivaju? Ja som prudko proti akejkolvek zenskej HAk, aj mechanickej - a pokial si moj chlap nenatiahne prsiplast, sex nie je ... Nech si daju chlapi napichat nejake hormony a vyskusaju, co to je ...
potom som asi cudna, ale mne sa milovanie s gumou viac paci, jednak to ide hned hladko dnu, lebo kondom je lubrikovany a jednak tu gumu ani necitim, akoby siel na ostro. Ked som uzivala HAK, tak sme chodili naostro a vnik hrozne bolel, s gumou ide setko hladko :)
moj to neznasa a ja to neznasam este viac...ble
maju aj rybaciu prichut???:)
jaj??....to skor bez kondomu asi:))
ci???:)
nám s priatelom kondomi voobec nevadia :D ved je tolko možností-značiek,farieb,chutí :D
for Monička:
nieje pravda že ak máš antikoncepciu stratiš chut na sex,ak ano tak nieje pre teba vhodná :P mne sa to stalo,tak sme s lekarom vybrali inú a pohodka