..
To chlapom naozaj tak vadí kondóm?..
monicka tie tabletky nie su take strasne..treba sa len k tomu postavit zodpovedne a nebrat to hocijak, chodit na kontroly a tak
Amira: A nemáš z tej antikoncepcie nejaké vedľajšie účinky? ..lebo aj moja kamarátka hovorí, že nie, ale tak vidím ako sa odvtedy, čo ju začala brať rozplače kvôli hocičomu..a vôbec sa dosť zmenila..=P
Ja budem fakt radšej na tých kondómoch, veď je to celkom sranda..=)
Aa..potom Denzovom názore ma chuť niečo do seba pchať prešla úplne..
nie len mojmu chalanovy ale aj mne ... vyskusali sme vseliake rozne druhy ale az po roku som zistila ze najlepsie milovanie si užijeme obaja bez kondomu... teda aspon v mojom pripade, samozrejme beriem antiku...ochrany nikdy nie je dost :)
for Monička:
nie vždy použivame oboje ale tak sme spolu 4 mesiace a nikedy je to pekne spestrenie a ja mám doma peknu zbierku kondomov čo som dostala na narodky tak nechcem aby im prešiel datum spotreby :D
samozrejme, Denz nevyzrete decko, ako vidím, niesom sám,čo si to o nom myslí, chudačik...a nemusis mi tu odpisovat, na tuto temu uz aj tak nekliknem =)
wildchild: Takže ty s priateľom používaš aj HAK aj kondóm? ..to na čo? =P
No a čo..ja som sa rozhodla, že antikoncepciu radšej ani skúšať nebudem!
jasne ze ano znizuje ja citlivost predstav si ze si das ten zensky kondom a tym sa ty znizi citlivost ako by si si uzivala sex ked si da chlap kondom tak to necitis lebo s nim pohybuje ale keby si dala ty ktorym sa nepohybuje tak ???
Monickaa- nie kazdy den je super den:)
obcas reagujem aj nie v dobrom....sorry.
denz: To bolo fakt trošku odveci a trápne..