Prvé vrásky: ako ich oddialiť?

Táto diskusia patrí k článku: Prvé vrásky: ako ich oddialiť?
Prvé vrásky: ako ich oddialiť?

Starnutie kože sa prejavuje ako u žien, tak aj u mužov. Viac však znepokojuje ženy. Vrásky sú výsledkom povrchových a štrukturálnych nerovnomerností pleti. Vo veľkej miere ich ovplyvňuje výmena živín, prísun a dostatok minerálov, vitamínov a vody (nielen v koži, ale v celom tele).

patienka

takto to funguje, to podľa mňa hocijaká lepšia kozmetika. ale pokiaľ ide o vrásky, tak vyhladiť ich to nevyhladí istotne.

martina88

skus pozriet spermidin, je to na celkove spomalenie starnutia, ja teraz skusam balik produktov od sunday natural, druhy mesiac a plet je taka rozjesnenejsia, zdravsia, mam to od vitariana

anlabela

Vsak ale aspon orientacne si to vies pozriet. Zase taky rozdiel to potom nebude si myslim. A keby nieco, tak uz ked si pozeram cennik, tak si viem pozriet aj kontakt a opytat sa priamo :)

alexina

cena sa lisi samozrejme aj od kazdej kliniky. nebudu to velke rozdiely, ale ak mas nejaku kliniku vyhliadnutu, tak pozri priamo u nich cennik. mavaju taketo informacie normalne zverejnene. lenze zalezi potom aj od toho, ze ake mnozstvo ti budu davat, to asi ty nevies nejak posudit.

swetlina

Cenovo sa ako pohybuje niečo takéto? Keď sa spomína aj také, že si treba našetriť. Som bola v tom, že to nie je zas až také nákladné, či?

Mona1

dobre robis :) myslim si, ze budes rada, ze si na to isla. lebo to sa ozaj neda porovnat s tym, ked pouzivas len kozmetiku a ked si das kyselinu aplikovat. pekne sa to vyhladi.

Marika 77

Výborné sú masáže tváre, buď choď ku kozmetičke alebo si kúp ten mramorový válček na tvár, hlavne dobre premastňuj pleť

annninka

Moze byt, ze aj toto pomaha, ale to by som povedala, ze skor asi pri tvorbe vrasok. Ze na odstrovanie to nejaky efekt nema. Vsak ked uz ta vraska existuje, tak len tak sa jej zbavit neda. Ja sa uz tesim na tu aplikaciu kyseliny :)