Prvé vrásky: ako ich oddialiť?

Táto diskusia patrí k článku: Prvé vrásky: ako ich oddialiť?
Prvé vrásky: ako ich oddialiť?

Starnutie kože sa prejavuje ako u žien, tak aj u mužov. Viac však znepokojuje ženy. Vrásky sú výsledkom povrchových a štrukturálnych nerovnomerností pleti. Vo veľkej miere ich ovplyvňuje výmena živín, prísun a dostatok minerálov, vitamínov a vody (nielen v koži, ale v celom tele).

lojniss

podla mna kremy alebo nejake sera ta vrasok nedokazu zbavit. ono este taku krajsiu a vypnutu plet mozes z toho mat, ale uplne, ze by vyhladili vrasky, tak to nie. ja som bola na kyseline, ale z ineho dovodu a mne to pomohlo.

annninka

Tiez mam ten pocit, ze ziadna kozmetika mi nezabera na vrasky. Nemam ich vela, ale sledujem si to a cim dalej, tak su take hlbsie. Hlavne okolo oci. A nevyzera to dobre, myslite, ze aplikacia kyseliny by si s tym poradila?

kikusb

vrásky mám viditeľné hlavne na čele, to mam z mračenia, a okolo očí. POužívam hlavne hydratačné krémy priamo určené na vrásky

adkanov1

vyskúšajte produkt www.byfemme.cz aj inch iné produkty, výborná kvalitná kozmetika ktorý naozaj učinkuje . Výsledky som videla hneď

jarmila1

Ja som zaciatocne prve vrasky ignorovala. Raz som si davno davno kupila aj nejaky krem, ktory samozrejme zapadol prachom v policke. Teraz chodim na kyselinu hyaluronovu ku koznej a potom sa z toho chvilku tesim. :)