Prvé vrásky: ako ich oddialiť?

Táto diskusia patrí k článku: Prvé vrásky: ako ich oddialiť?
Prvé vrásky: ako ich oddialiť?

Starnutie kože sa prejavuje ako u žien, tak aj u mužov. Viac však znepokojuje ženy. Vrásky sú výsledkom povrchových a štrukturálnych nerovnomerností pleti. Vo veľkej miere ich ovplyvňuje výmena živín, prísun a dostatok minerálov, vitamínov a vody (nielen v koži, ale v celom tele).

Marika 77

Výborné sú masáže tváre, buď choď ku kozmetičke alebo si kúp ten mramorový válček na tvár, hlavne dobre premastňuj pleť

annninka

Moze byt, ze aj toto pomaha, ale to by som povedala, ze skor asi pri tvorbe vrasok. Ze na odstrovanie to nejaky efekt nema. Vsak ked uz ta vraska existuje, tak len tak sa jej zbavit neda. Ja sa uz tesim na tu aplikaciu kyseliny :)

annninka

No ja som praveze cim dalej, tym viac naklonena k tomu, ze vyskusam tu aplikaciu kyseliny. Zatial mam vyhliadnutu kliniku Spinn, tam to vyzera tak pekne a moderne a aj ked som citala nejake ohlasy, tak v dobrom ludia pisali.

Zuzka7777

Podľa mňa treba investovať do kozmetiky, cvičiť tvárovú gymnastiku, nemračiť sa, ale je to aj o genetike

alexina

toto samozrejme kvitujem, sama takuto kozmetiku pouzivam, ale uz ked sa objavia vrasky a ze su take vyraznejsie, tak s tymi si aj ta najkvalitnejsia kozmetika podla mna neporadi.

mirabelll

akože treba veľa piť, aby sa vyhladili vrásky. tak teraz som už počula fakt všetko :D keby toto fungovalo, tak by asi neboli žiadne ďalšie riešenia, ako sa ich zbaviť :)

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.