No ja som praveze cim dalej, tym viac naklonena k tomu, ze vyskusam tu aplikaciu kyseliny. Zatial mam vyhliadnutu kliniku Spinn, tam to vyzera tak pekne a moderne a aj ked som citala nejake ohlasy, tak v dobrom ludia pisali.
Prvé vrásky: ako ich oddialiť?
Podľa mňa treba investovať do kozmetiky, cvičiť tvárovú gymnastiku, nemračiť sa, ale je to aj o genetike
najlepšie produkty má byfemme, sú úžasné, zmenu vidno hneď prvých použitiach
toto samozrejme kvitujem, sama takuto kozmetiku pouzivam, ale uz ked sa objavia vrasky a ze su take vyraznejsie, tak s tymi si aj ta najkvalitnejsia kozmetika podla mna neporadi.
Ja vždy investujem do kvalitnej. kozmetiky, hlavne aby obsahovala kyselinu hyaluronovu
akože treba veľa piť, aby sa vyhladili vrásky. tak teraz som už počula fakt všetko :D keby toto fungovalo, tak by asi neboli žiadne ďalšie riešenia, ako sa ich zbaviť :)
Dôležité je piť veľa tekutí, a ja som teraz objavila túto kozmetiku www.byfemme.cz vidím už prvé zmeny
lojniss stotožňujem sa s tvojím názorom. radšej takto ísť na niečo, o čom je jasné, že to aj reálne pomôže ako skúšať kvantá kozmetiky a dúfať v zázraky. však to je len taký lajtový zákrok, nič invazívne. a keď sa dobre spraví, tak to ani nie je poznať, že sa na nejakom bolo. akože tak myslím, že keď sa to nepreženie a spraví sa to tak, aby to vyzeralo pekne a prirodzene.
Oddialit to asi nie, tiez si myslim, ze proste tie vrasky pridu u kazdeho skor ci neskor. Ale su moznosti, ako sa ich da zbavit ;)
neviem, ci vobec existuje nieco, co to realne oddiali. ked to ma prist, tak to pride :D
Starnutie kože sa prejavuje ako u žien, tak aj u mužov. Viac však znepokojuje ženy. Vrásky sú výsledkom povrchových a štrukturálnych nerovnomerností pleti. Vo veľkej miere ich ovplyvňuje výmena živín, prísun a dostatok minerálov, vitamínov a vody (nielen v koži, ale v celom tele).