na nekvalitnej stoličke bude človek sediet všelijak. Ale na ortopedickej stoličke nas to bude nutit sediet vzpriamene a nebudeme sa hrbit
Štyri tipy, ako si udržať zdravý chrbát
ale to nie je len o stolickach ale aj o tom sposobe ako na nich sedime
v praci cely den sedim a až teraz nam kupili kvalitne stoličky. Kupili nam ich až vtedy, ked sme sa začali sťažovat na bolesti chrbtice. teraz si sedime ako v bavlnke
doležite je mat kvalitnu kancelarsku stoličku, hlavne ak ma človek sedavu pracu.
kvalitna kancelarska stolička, sediet rovno, vzpriamene, pridat jednoduche cviky. A ak si občas dopraješ i masaž tak uvidiš, že bolesti budu na ustupe
pokial ma človek sedavu pracu, mal by mat aj kvalitnu ortopediucku stoličku. Ja mam DXRACER - Kancelářská židle DXRACER OH/IS132/N látková a je naozaj skvela. Chrbat ma neboli a sedi sa mi velmi pohodlne
Matrac je pre zdravý chrbát zásadná vec. Zlý matrac spôsobuje hlavne skoliózu, ale aj iné ochorenia a zdravotné problémy. Ak rozmýšľate nad novým matracom, odporúčam tento návod: www.barige.sk Je vňom fakt všetko o výbere matraca
viete poradit kde kupit takuto ortopedicku kancelarsku stoličku?
ked vidim na akej stoličke sedí tak sa vobec nedivím, že ju bolí chrbát. Preto som si kupila zdravotnu kancelarsku stoličku PROWORK - terapeutická židle THERAPIA BODY L COM 3612 a moj chrbat konečne netrpí
len to nie je len o stolicke, ale tiez aj o tom ako sa na nej sedi, ci si clovek da pozor aby bol vystrety
Príčinou bolestí chrbta je častokrát jeho nesprávne držanie, spanie či sedenie v nesprávnej polohe. Prinášame vám rady, ktoré vám môžu pri týchto problémoch pomôcť a časom ich možno aj úplne odstrániť.