Nádcha

Táto diskusia patrí k článku: Nádcha
Nádcha

Nádcha je ochorenie, ktoré sa prejavuje predovšetkým znížením kvality až znemožnením dýchania cez nos. Má viacero príčin a z nich vyplývajúcich možností prejavov.

Jesi

Dobrý deň,

Chcela by som poradiť,ak je to možné touto cestou. Už veľmi dlho trpím tým, že mám neustále nádchu. Neustále kýcham a mám bolesti hlavy,nosa a v oblasti lícnych kostí. Navštívila som pred rokom ORL,kde mi rinoendoskopiou zistili nezaniknutu detskú mandlu a poslali ma na operáciu. Po vybratí mandlí a nosných mušlí začali opäť problémy. Zatekanie hlienov a to už hneď tesne po operácii. Neustále navštevujem alergologologa a menia mi rôzne antihistaminiká,no stále nič. Nádcha odíde na pár minút a znovu. Mohli by ste mi pomôcť? Poradiť..ja už nevládzem. Ďakujem krásne

pepeX

tiež preferujem liečbu bez lekára a celkom úspešne sa mi darí bojovať s nádchou s respiračnou zemsou do aromalampy bio-bachovky asi tak do troch - štyroch dní som fit

adellline

..je krehka s tym suhlasim..a neviem preco vacsina z nas si mysli..ze je silna..ze sama si so vsetkym poradi a pritom pravda je uplne niekde inde..

diia

eweriin ja som tiez sa dala na uzivanie enzymov, najskor muz, potom ja. prisli sme na to, ze imunita je ozaj krehka a je velmi potrebne sa o nu dobre starat pomahat jej drzat sa fit.

Eimi

Viem, vystihla som to pretoze viem ako sa tieto veci maju, ako to chodi, tiez som si tym presla a viem, ze vydrzat a udrzat tu liecbu este nejaku dobu aj ked sa citime lepsie je podstatne pre nase zdravie :)

adellline

..eimi dobre si napisala..pretoze ak sa lieky vysadia hned tak je mozne, ze to telo sa z toho este celkom nedostalo a je potrebne aby sa vedelo potom aj chranit...

Eimi

Vysadit ich nie je najlepsou volbou, najidealnejsie je uzivat tu udrziavaciu davku aspon niekolko mesiacov potom, aj ked po pravde by som povedala, ze aj stale je to dobre uzivat pretoze to imunitu bude udrzovat v dobrom stave :)

eweriin

nie je to zbytocne, ja som ho uzivat zacala pred rokom, ked u mna problemy s nadchou a celkovo imunitou zacali a beriem ho aj dnes, pretoze nepotrebujem sa opat dostat do stavu, ze moje zdravie bude na dne a nebude sa vediet od neho odrazit :) posielam ti fotku, ze ake je to udrziavacie davkovanie

misicka333

udrziavacia davka je akoze aka? Kolko potom treba tabliet uzivat? Nie je to zbytocne? Nebolo by potom fajn ked uz sa citime dobre, ze nadcha je uz na ustupe vysadit tie lieky a nechat to tak, nech si telo s tym nejako poradi?