Som na dne a potrebujem pomoc...

Príspevok v téme: Som na dne a potrebujem pomoc...
anonymka111

ludia ja uz nevládzem, som psychicky na dne, zostručnim to, mam priatela rok a pol, za posledne styry mesiace sme sa skoro vkuse hadavali len preto ze som zostala velmi ziarliva a zatrpknuta koli urcitym veciam, chcel si dat pauzu aby som si uvedomila ze tymto ho mozem stratit, no ja som prosila o poslednu sancu, ze spravím vsetko preto aby som nas vztah vratila do starych kolaji, tak sme spolu, no povedal ze ked to napravim, a bude to znova pekne, ze uz to nebude nikdy ako pred tym, prosim vas co mam robit? ako dosiahnut naspat ten krasny vztah plny lasky? da sa to? co si myslíte o nom??....pytala som sa ho uprimne, ci ma lubi, povedal ze ano, ale neni to to čo kedysi...čo si mam myslet? ja som vazne zufala...nevladzem uz..

mikulas

Možno potrebujete pomôcť a tak prikladám možnosti, ktoré Vás môžu zaujať a pomôcť Vám:

- harmonizácia čakier
- očistenie od negatívnych energií
- ochrana Vášho obydlia alebo pracovného prostredia vysvätením, ochranou Merkaba kryštáľom
- liečenia na zmiernenie bolestí a zdravotného a psychického stavu
- duchovná starostlivosť
- konzultácie pre zlepšenie Vášho života ( duchovný koučing )
- individuálne a skupinové meditácie
- anjelske odkazy
- liečenie a čistenie Matrix Mix

Kontakt: FB - Matrix Mix Healing

Teším sa na Vás

S Láskou

Mikuláš

medusa102

A co sa medzi vami stalo, ak to smieme vediet? Pretoze takto ti tazko poradit...Ak si ziarliva kvoli kravinam, tak jasne ze to chlapovi lezie na nervy a dobre urobil, ze chcel pauzu..bud rada, ze ti dal sancu...teda toto plati ak je rozumny, normalny, ustaleny chlap...ale ak mate detsky vztah tak by som to nehala tak a neriesila to...asi chce nejaku inu a nevie sa rozhodnut medzi vami...tak sa chytil prvej blbosti na rozchod..skus sa rozpisat a urcite ti poradim viac ak budem vediet:)

Tma

Potrebuje. Pomoc lezim doma a premysl co prave robi ci je doma a uz spi alebo je niekde vonku jak vzdy .. Sme spolu 4roky Milujem ho nadovsetko ale neako sa to cele pokazilo a nakoniec s polovici ho nenavidim a spolovice milujem ublizil on mne ublizila som ja jemu nespocetne krat.. Vela krat sme sa pobili bolo to cele zle a aj napriek tomu som stale snim zostala on si to neuvedomuje a pyta sa ma ty ma lubis alebo nie nechapem co sa to stalo nechapem co je to snim a navise mam pocit ze ma podviedol potrebujem pomoc uz mam stoho chavs slzy sa mi tisknu do oci ale racej ich stopinam a dusim vsebe nez aby som zase opet plakala bojim sa byt bez neho je totis moje vsetko co vlastne mam .. .. .. .. ..MT.P

Som chudobny

Dobry ďeň potrebujem pomoc na plastiku mal som 9 rokou ked som sa popalyl rovno ku krku mam zhoreniny preto dnes aj pana Boha prosim o pomoc aj vás že kto by bol ochotni mi v tom pômoc....Budem vám veľmi zato vďačni....Ďakujem za pochopenie..

lorde

Ľudia potrebujem pomôcť som strašne na dne už si neviem rady mám priateľa je veľmi chorý potrebuje peniaze na liečbu bez liečby hrozí že môže zomrieť peniaze nemám som s dlhmy až po uši psychicky som na dne poraďte mi prosím čo mám robiť kde sa mám obrátiť lebo už fakt neviem ..... :(

Ineedhelp

Zdravím všetkých ,chcel by som sa spýtať ,čo mám spravit aby som išiel ku psychológovy ale aby sa to moja mama nedozvedela ,viete su tetaz take casy ked potrebujem pomoc a neviem kto mi pomoze tak ci sa da nejak zajednat sedenie len tak ?