ludia ja uz nevládzem, som psychicky na dne, zostručnim to, mam priatela rok a pol, za posledne styry mesiace sme sa skoro vkuse hadavali len preto ze som zostala velmi ziarliva a zatrpknuta koli urcitym veciam, chcel si dat pauzu aby som si uvedomila ze tymto ho mozem stratit, no ja som prosila o poslednu sancu, ze spravím vsetko preto aby som nas vztah vratila do starych kolaji, tak sme spolu, no povedal ze ked to napravim, a bude to znova pekne, ze uz to nebude nikdy ako pred tym, prosim vas co mam robit? ako dosiahnut naspat ten krasny vztah plny lasky? da sa to? co si myslíte o nom??....pytala som sa ho uprimne, ci ma lubi, povedal ze ano, ale neni to to čo kedysi...čo si mam myslet? ja som vazne zufala...nevladzem uz..
Som na dne a potrebujem pomoc...
Asi sa mu treba vysalkat v posteli a bude kludny. Take dristy, ze bolo nebolo. Kde bolo, tam bolo, chumajoviny.
zuzka,
všetko zlé je na niečo dobré, aj keď to teraz tak nevyzerá. Predstav si, že by sa s Tebou rozišiel po tom, čo by ste si založili rodinu, určite by si to prežívala ešte horšie ako teraz. Osobne si myslím, že človek sa "neodmiluje" zo dňa na deň a nejaký dôvod na rozchod musel mať. Podľa všetkého vaša láska - aspoň z jeho strany, nebola taká pevná, ako si si myslela. Zaslúžila si si úprimné vysvetlenie toho, čo sa vlastne stalo.
Zdá sa, že si doňho vložila všetku svoju nádej a zmysel života, a to nie je dobré. Tvoj život ide ďalej a má zmysel bez ohľadu na to, či máš alebo nemáš lásku muža. Skús sa nejako rozptýliť, nájsť si nejaké aktivity, aby si na to stále nemyslela, aj keď to bude na začiatku veľmi ťažké. Tá rana potrebuje prebolieť a na to je najlepší čas.
ahoj nikdy som si nemyslela ze nieco nezvladnem sama ale nemozem vobec spat stale placem nechal ma priatel s ktorym sme planovali rodinu zili sme spolu a on z nicoho nic povedal ze ma nemiluje neviem ako dalej chceli sme byt spolu uz navzdy teraz som uplne na dne myslim iba na to ako sa zabit neda sa vydrzat ten pocit hnusna bezmocnost.nemozem ani nic zjest je mi z toho tak zle ze vraciam aj ked nemam co.co mam robit:( za kazdu radu budem vdacna
ahoj prosim vas pomozte mi mam priatela uz rok a pol sme spolu alee neni to take ake byvalo na zaciatku psoeldne 3mesiace je to ine :-( ako dosiahnut aby to bolo take ako na zaciatku aby sa na mna pozeral tak ako pretym?aby to bolo pekne čo mam preto urobit?on mi povedal ze ma lubi ale ze je to uz z jeho strany ine dali sme si sancu ale este stale to nieje take ako rpetym mam byt taka ako pretym mam byt sama sebou?pomoozte mi prosiiim vas o radu urcite to uz niekto zazil a ked si zachranil vstach tak ako prosim odpovecte mi vopred dakujem
mam 15 rokov pred dvoma rokkmi mi zomrel otec ..z mamou sme sa odstahovali na moravu.zili sme tam rok mama vazne ochorela teraz. 29.11.2010 zomrela zaliala ju voda v plucach sestra ma odvliekla na slovensko ..ale problem je v tom ze ja ma strasne rada jednoho kluka na tej morave vedel ma vo vsetkom podrzat ale surodenci ma chcu dat na internat alebo do deckeho domova a to ja nechcem pomozte mi chcela by som bit spat na mmorave ....
Všetkým,ktorý majú psychické problémy:
Všetko čo prežívate,je len preto, že to chcete(vlastne vaša duša to tak chce),vybrala si svoj vlastný smer a program , ktorý chce prežit a prežíva ho až do vtedy, kým sa nepoučí a nezažie.Medoda SRT je spôsob komunikácie s Vyšším Ja osoby, ktorá má problém.Pomocou kyvadla sa zistí o čo ide a čo je na príčine-všetko sa vyčistí a odstránia sa bloky, ktoré stoja v ceste.Pocit úlavy je niekedy okamžitý.Táto metoda tak ako lieky nemusia každému vyhovovat.Nieje podmienkou, aby osoba tejto metode verila,len je podstatné , aby sa terapeut napojil na Vyššie Ja.Kniha Oslobodenie Duše od Detzlera je dostupná v predaji.Metoda je velmi úspešná
Keby kazdy mal taketo problemiky, svet by bol jednoduche a krasne miesto na zivot. Tvoj problem je absurdny,poviem ti to na rovinu, more je plne ryb a asi je to tvoj prvy ked pises blbosti ako on je len jediny koho chcem, milujem ho, nechcem niekoho ineho, aj tak si najdes niekoho ineho.Ak ta ma vazne rad tak ostane pri tebe,ak to bolo len poblaznenie tak to uz neries a povedz koniec. Nelubi ta ako predtym cize to vzrusenie vo vztahu odislo, staci ozivit tu vasen, je to jednoduche...dajte si oddych na taky tyzden,dva proste nevolajte si nic preruste kontakt,zacnete si chybat bla bla ten ohen vasne trocha vzblkne a zacnite odznova,vies co myslim prve rande a tie chujoviny. To je ten problem ako vratit spat,ale mas tu ten druhy problem...ZMENA,povedal ti to na rovinu co viac chces??? Ano,on mal rad niekoho ineho,cize tvoje stare ja, ty si sa zmenila takze logicky ta uz nema rad tak ako predtym. Je to velmi jednoduche zmen sa, jedine co ti v tom brani je tvoje ego. A vsetko je velmi jednoduche, len ty si to komplikujes vo svojej mysli. PAPA.
Ja už neviem,čo mám robiť.Mám 22 rokov,bývam ešte s rodičmi,lebo som nútená.Nemám prácu a nemôžem si žiadnu nájsť,všade mi povedia nie.Doma mi stále vyčítajú,do roboty nechodíš,stále im nestačí,čo spravím doma.Mám aj priateľa dva roky,ale aj s tým je to v poslednom čase bledé.Nevie ma pochopiť a veľakrát mám pocit,že mu je prednejšie niečo iné predo mnou.Ja to už neviem psychicky zvládať.Rozmýšľam už aj nad samovraždou.Z domu nemôžem odísť,nemám peniaze.Som zúfalá.
Ja myslím že potrebujem pomoc neviem som už zúfala rodičia chcú aby som išla pracovať do anglicka všetko je vybavené letiet mam už o chvílku ale ja sa na to necítim mám strach vkuse plačem nespím vnoci sa budím a ani neviem anglicky ja som taka zúfala že mám chuť skočiť pod auto dolamať si ruky nohy len aby som mala výhovorku prečo nemôžem ísť podľa nich jeto dobrý nápad ale ja mam strasny strach a ist tam sama s jedným chalanom ale on aj tak primne nebude a ja teraz prechádzam tazkým ondobím a tuto cestu tazko prezivam ja neviem už som zúfala pod nich je to dobre ist tam ale ja neviem cijeto dobre a ci to zvladnem a uz mam pocit ze mi nikto nepomoze nikto mi nerozumie lebo mna nestve len toto ale mam pocit ze som zbytocna ze moje problemy su trapne ze uz nic nema zmysel a teraz si pomyslite ze som daka krava co vymysla ale ja neviem naozaj sa citim zle ...
Je to velmi zapeklité ale myslím si že treba popracovat na sebe a a potlačit žiarlivost ved ked lubim nepodvádzam treba dvôverovat a to ty zvládneš