Som na dne a potrebujem pomoc...

Príspevok v téme: Som na dne a potrebujem pomoc...
anonymka111

ludia ja uz nevládzem, som psychicky na dne, zostručnim to, mam priatela rok a pol, za posledne styry mesiace sme sa skoro vkuse hadavali len preto ze som zostala velmi ziarliva a zatrpknuta koli urcitym veciam, chcel si dat pauzu aby som si uvedomila ze tymto ho mozem stratit, no ja som prosila o poslednu sancu, ze spravím vsetko preto aby som nas vztah vratila do starych kolaji, tak sme spolu, no povedal ze ked to napravim, a bude to znova pekne, ze uz to nebude nikdy ako pred tym, prosim vas co mam robit? ako dosiahnut naspat ten krasny vztah plny lasky? da sa to? co si myslíte o nom??....pytala som sa ho uprimne, ci ma lubi, povedal ze ano, ale neni to to čo kedysi...čo si mam myslet? ja som vazne zufala...nevladzem uz..

Nani

No a čo, že vybuchneš, veď to si Ty, nech si zvyká. Žartujem, viem, že to nie je ľahké, ale vidíš, uvedomuješ si svoje správanie i následky, myslím, že si veľmi inteligentná a že to zvládneš.

anonymka111

...ach boze, bodaj by bolo vsetko take lahke...snazim sa byt normalna..a myslim ze sa mi to dari, no stane sa ze ma vazne dost vytočí, ja vybuchnem..a potom som v jeho ociach zase protivna (teda myslim)...aj ked..sa nejak casto nehadame...

Nani

Anony, to sa utrasie. Ste spolu, správaj sa normálne, nesnaž sa byť anjel, nesnaž sa váš vzťah "vrátiť do starých koľají", stalo sa, všetko zlé je na voľačo dobré, už to tu ktosi písal, že vzťah sa vyvíja, a to čo sa stalo, sa asi muselo stať. Časom uvidíš, k čomu to bolo dobré.

anonymka111

ale ved ja som mu slubila ze sa zmením, ze spravim vsetko preto aby to bolo ako kedysi, on mi povedal ze ma lubi a ze si nedokaze predstavit ze by mal bezomna zit...ale ze to nieje take ako kedysi...lebo 4 mesiace som bola v jeho ociach uplne niekto iny ..:( a je taky trochu odmerany :( a ja neviem, ci sa mi to podarí vratit do starych kolají..:(

kafe

To že vzťah neni taký ako na začiatku, to považujem za normálne - vzťah sa vyvíja, mení sa, nemôže byť stále ten istý ružovučký.
Na tvojom mieste by som riešila svoju žiarlivosť a zatrpknutosť.
Žiarlivý je ten, čo má za ušami alebo je málo sebavedomý. Prečo si neveríš? Prečo pochybuješ, že nie si dosť dobrá pre takého skvelého chlapa, ako je tvoj frajer?
A zatrpknutosť, nech sa týka čohokoľvek, nechaj boľavé a ťažké veci odplávať, neživ ich v sebe, nerieš, lebo ťa rozložia. Zožierajú ťa zvnútra a potom máš zlú náladu, podozrievaš partnera a veciam pripisuješ negatívny význam, aj keď sú úplne nevinné/normálne.

Váš vzťah sa rúca kvôli tvojmu správaniu, ak som to dobre pochopila. Nemusíš sa meniť, ale skús sa zamyslieť, PREČO sa chováš k frajerovi tak, ako sa chováš. Jemu tvoje správanie vadí, ale ešte stále ťa ľúbi.

zlato

Vztah, ktory Ta nenaplna a psychyicky vycerpava nema vyznam zachranovat. Mala by si seba vazit natolko, aby si to svojmu priatelovi povedala a navrhla mu ukoncit vas vztah. Vsak on sam Ti povedal, ze medzi vami uz nie je to iste ako predtym. Este Ta lubi, ale uz nie tak ako na zaciatku. Pravdepodobne, preto sa s Tebou este nerozisiel. Je to smutne, ale treba to prijat ako fakt a mala by si dat vam obidvom slobodu. Bude to lepsie pre vas.

Nani

Všetko je tak, ako má byť. Na to som ale prišla až po rokoch. Partnera, ktorého som mala rada, som stratila kvôli mojej žiarlivosti. Hanbím sa za scény, ktoré som mu robila, a je mi ľúto, že som si tým kazila pekné chvíle.

Magy

problem anonyma, popisany z rychlika, strucne a nie velmi jasne, odpoved ineho duplom-anonyma, kvalita rady tomu priamo umerna. Nekomentujem radsej.

anonymka111

...lubi ma, to viem, aj ked to nieje to co niekedy, ale stale som prenho dolezita..vidim to na otazkach ktore mu dam, a ako mi odpovie, len som chcela vedet, tých skusenejsích na ich nazory..aj tak dakujem, a ineho frajera?? pre mne je len on, o ineho nestojimm...verim v to ze sa to stale da napravit, len chcem pocut aj nazory inych na to, no:/

:-))

moja, je to tazke, ale zda sa mi,ze bud tvoj priatel nema zaujem,alebo ta vydiera,ze to aj tak nebude take ako to bolo.nekoncentruj sa na to ako to napravit,nad rozliatym mliekom je neskoro plakat ako sa hovori.vies kvoli comu sa to stalo,clovek sa uci na chybach.ale to nezamena ,ze sa musis umarat.kludne si dajTe pauzu/a ak ta priatel ozaj miluje tak sa dosst zlakne/,ak nie, najdisi noveho frajera:-P