Zdravim.Je to take cudne ja si nemyslim uplne ze som daka chora alebo nieco ,ale ma napadlo ze to tu napisem.Casto mavam vrazedne myslienky a predstavujem si tak do detailov ako by som niekoho zabila.Mam jednu kamaratku zo skoly pri ktorej sedim a lezie mi na nervy casto a tak detailne si predstavujem presne co by som jej urobila,niekedy si napriklad predsavujem presny postup ze by som ju udrela do brucha potom namocila uterak a s nim ju zaskrtila.Dava mi to taky pocit ze mi to az vadi ze nemozem skusit ci by sa mi to podarilo a ako by to vyzeralo.Bola by to taka ulava...A par krat som uvazovala ze keby som mala niekoho zabit ako by som to urobila.Niesom psychopat viem ze by ma cakalo vezenie a pokazeny zivot.Ale je to zvlastne taha ma to na tu stranu...Neviem....co .....(???)
som psychopatka?
Ovecka: ked namocis uterak je pevnejsi a neklze sa
jajka001:psychologa? urcite?:/..a je to iba tvoj osobny nazor?Alebo si odbornik? Ked ja neviem...
a naco by si namocila ten uterak to nechapem
????
ked v tom budes pokracovat, urcite niekomu ublizis. nie je to zdrave. alebo dostanes psychicku chorobu ktoru uz nebude mozne vyliecit. urcite navstiv psychologa.
Aha aha tak to som nevedela.No dobre potom.
Pozri, ja sa liecim niekolko rokov na depresie atd... a mala som problemy s tym, ze som svoje emocie dusila, nedokazala som ich dat von... az ked sa to nahromadilo som si robila zle a strasne som hystericila... medzitym som mala aj taketo stavy, boli to az uzkosti... atd. ale to tu nejdem rozvadzat.
Teraz to uz nemam. Nastastie...
Ok aj tak dakujem za nazor.A ze tieto myslienky niesu normalne? Vsak sama vravis ze si ich mavala a ze to nieje nic vazne.
No ver, ze to nesmeruje k nicomu dobremu. Ale na druhej strane, pokial to zostava pri myslienkach je to ok po jednej stranke... lenze taketo myslienky normal nie su...
ja nie som odbornik, takze ti velmi nepomozem...
Pre mna tie myslienky niesu zatazou.(akurat v tom ze to ostava len pri myslienkach) Len chcem vediet k comu to smeruje..
ventilovat priebezne? ano je pravda,ze to v sebe drzim ale pokial by som to v sebe nedrzala uz pravdepodobne nemam ani kamaratov,a nikto ma nema rad.To by som na kazdeho vybehovala.Prisaham ze keby som mohla aspon jeden den robit nieco za co by som nebola trestana ja by som niektorych ludi.....och.Paci sa mi ta myslienka.Ked som napriklad pozerala Hannibala Lectera mala som voci tej postave respekt.Nieco ako.... "uau" on je uzastny...
Ja som mala tiez kedysi - nedavno obdobie, kedy som si sama uvedomovala, ake myslienky mam. Presne ako hovoris... predstavovala som si postup, atd... Psychiatricka mi povedala ze som pasivne agresivna a takto prejavujem svoje nahromadene negativne emocie...
Psychoska nemusis byt, ale skus negativnu energiu ventilovat priebezne...