som psychopatka?

Príspevok v téme: som psychopatka?
screene

Zdravim.Je to take cudne ja si nemyslim uplne ze som daka chora alebo nieco ,ale ma napadlo ze to tu napisem.Casto mavam vrazedne myslienky a predstavujem si tak do detailov ako by som niekoho zabila.Mam jednu kamaratku zo skoly pri ktorej sedim a lezie mi na nervy casto a tak detailne si predstavujem presne co by som jej urobila,niekedy si napriklad predsavujem presny postup ze by som ju udrela do brucha potom namocila uterak a s nim ju zaskrtila.Dava mi to taky pocit ze mi to az vadi ze nemozem skusit ci by sa mi to podarilo a ako by to vyzeralo.Bola by to taka ulava...A par krat som uvazovala ze keby som mala niekoho zabit ako by som to urobila.Niesom psychopat viem ze by ma cakalo vezenie a pokazeny zivot.Ale je to zvlastne taha ma to na tu stranu...Neviem....co .....(???)

screene

bejby ja si srandu nerobim.Objektivne som chcela vediet ci je to nieco vazne alebo nie.Ja si myslim ze nieje,preto sa nechystam za odbornikom a ak chces vediet,v minulosti som aj chodievala ku psychologicke lebo som kreslila rozsekanych ludi takze sa mi tam uz nechce...

shosa

ahojte, poviem Vam to takto podla mna si dotycna ,prip. dotycny robi riadnu P..U z ludi ,kt. sa mu/jej snazia pomoct. Urcite to je vymyslene lebo uz davno by vyhladala odb. pomoc keby ju to len trosku trapilo, tymto sustavnym otalanim a vypisovanim bludov tipu " mokry uterak je pevnejsi " je uplne jasne, ze sa niekto dobre bavi.

biopich

zajdi za odbornikom toto urcite normalne nieje... ale moze sa ti to hodit zacni pisat knihy ked si taka detailistka :D

lost

Taktiez za mladi som si predstavoval ako zabijam svojho brata.
Pripadalo mi to velmi obtazujuce, tie myslienky.
Prestal som pozerat TV - zdroj nasilnosti (hlavne spravy kde doslova ucia ako zabit) (ale filmy mi nic nerobia, asi lebo viem ze je to fikcia) a myslienky odisli prec...

lost

screene - moze cloveku prepnut asi takto:
zacne sa rucat zivot, bude vsetko nanic, depresie, frustracie a podobne a potom nervy a stress a v nervozite niekoho rozparas :D

ale ak to mas pod kontrolou tak to asi nebude nic zle.

ja si napriklad niekedy predstavujem havarie aut, ale uplde do detailov, nieco ako zive crashtesty :D