Zdravim.Je to take cudne ja si nemyslim uplne ze som daka chora alebo nieco ,ale ma napadlo ze to tu napisem.Casto mavam vrazedne myslienky a predstavujem si tak do detailov ako by som niekoho zabila.Mam jednu kamaratku zo skoly pri ktorej sedim a lezie mi na nervy casto a tak detailne si predstavujem presne co by som jej urobila,niekedy si napriklad predsavujem presny postup ze by som ju udrela do brucha potom namocila uterak a s nim ju zaskrtila.Dava mi to taky pocit ze mi to az vadi ze nemozem skusit ci by sa mi to podarilo a ako by to vyzeralo.Bola by to taka ulava...A par krat som uvazovala ze keby som mala niekoho zabit ako by som to urobila.Niesom psychopat viem ze by ma cakalo vezenie a pokazeny zivot.Ale je to zvlastne taha ma to na tu stranu...Neviem....co .....(???)
som psychopatka?
tak to máš 50/50 :)
Ale mne neprepne...
screene- mam pocit,ze ak ti trosku prepne.....bude to realita.
A vezeniu ci psychiatrii sa nevyhneš .....
aj mna fascinuje patologia, fascinovala ma aj psychiatria, az pokym som sa tam nedostala. ked som isla cez predne oddelenie, kde boli uz tie tazke pripady, zostala som sokovana. poviem ti na tomto ta nema co fascinovat.
Ale tu nedje iba onu.Ale som celkovo zaujata v psychopatickych veciach.Chcela by som sa ist aj pozriet na psychiatriu velmi ma to zaujima taketo veci.Patologia a tak...
Neviem ci sa to da vyriesit.Ona je ten clovek ktoreho vsetci zboznuju a ja jedina poznam jej zle stranky.Stve ma ako mi ostatni hucia stale jej meno do hlavy a ja to -ja ju nestrpim.Uz nemam nervy.Boze keby sa len dalo!!:X
normalni ludia sa snazia take myslienky zahanat a nie sa v nich vyžívať. vedie to k rozvoju toho zlého v tebe. ak mas s nou problemy, ries ich a nefantaziruj o tom ako ju zavraždíš.
joni_ Katastrofa ako pre koho.Ja si az prajem aby k tomu naco myslim mohlo dojst ale nemoze lebo niesom zlocinec.
no nie som odbornik, ale myslim, ze ak sa prilis casto opakuju nejake myslienky, tak je velmi tenka hranica medzi myslienkou a cinom, v nejakom afekte by sa to mohlo zvrhnut, ja by som radsej tiez navstivila psychologa pohovorila si, ako sa tych myslienok zbavit, alebo ich zneskodnit, aby raz neviedli ku katastrofe