Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som psychopatka?

Príspevok v téme: som psychopatka?
screene

Zdravim.Je to take cudne ja si nemyslim uplne ze som daka chora alebo nieco ,ale ma napadlo ze to tu napisem.Casto mavam vrazedne myslienky a predstavujem si tak do detailov ako by som niekoho zabila.Mam jednu kamaratku zo skoly pri ktorej sedim a lezie mi na nervy casto a tak detailne si predstavujem presne co by som jej urobila,niekedy si napriklad predsavujem presny postup ze by som ju udrela do brucha potom namocila uterak a s nim ju zaskrtila.Dava mi to taky pocit ze mi to az vadi ze nemozem skusit ci by sa mi to podarilo a ako by to vyzeralo.Bola by to taka ulava...A par krat som uvazovala ze keby som mala niekoho zabit ako by som to urobila.Niesom psychopat viem ze by ma cakalo vezenie a pokazeny zivot.Ale je to zvlastne taha ma to na tu stranu...Neviem....co .....(???)

zuzic

deatho toto uz naozaj nie su len pocity. skus to riesit a uvidis ze ked vyriesis s odbornou pomocou, uvidis ze zivot vie byt krasny...

ariame

predpokladam ze ste mte okolo 13-17, v tomto veku sa pocity ze chces zomriet a podobne dost casto vyskytuju. Skus to zvladnut, alebo zajdi za psychologom...neskor, ked budes starsia a uvidis ze zivot ma aj svetle stranky, budes stastna ze zijes.

Denz

death- vsetko zive na zemi sa snazi stoj co stoj prezit za kazdu cenu........
Len chora ludska mysel moze robit nieco proti prirode....
Chod vazne sa liecit......zivot je krasny.