Kto sa ku mne pridá na dietu od noveho roka?Mam odskusanu dietku

Sesinka

Ja som sa pytala kto sa prida..a nie kto to ide kritizovat..vobec ma netrapia vase nazory,,alebo neaky jojo efekt..ked je uz pol rok co dietu nedrzim..a ziadny jojo efekt,tak prosim vas nehlodte do vetra ked neviete o co ide..dakujem za pochopenie..

asdf1: =] super ze sa niekto nasiel..napis mi email a oboznamim ta o co ide..Ak ju odmietnes drzat tak sa nenahnevam v pohodke =] len mi ide o to ze som 69kilove dievca =] na bruchu pneumatika,zadok celulitida..a roky som bojovala z tukom..nic mi nepomahalo..Az mi jedna teta napisala strasne velky email z planom diety a jej prihovorom..Je uzastny a prenikol mi tak do srdca ze ..ja som sa zatala a dokazala som dat dole 5kg..vsimli si to vsetci pretoze som schudla hlavne v stehnach a zadok siel krasne..dole..aj tak chcem este bojovat na 55Kg..a verim ze dve to zvladneme spolu..=] napis mi tvoj email ano

darika

ono...vela zalezi aj na tom,aky tucny ten clovek je,pretoze...velmi rychlo idu kila dole tomu,kto ma nadvahu 30kg aj viac a inak idu kila dole tomu,kto chce dat dolu len par kil.
Uz je to ozaj smiesne tieto temy ako sa da rychlo schudnut,ale...ked niektore verite bludom,tak skusajte..