Od noveho roka..chudnem..potrebujem partacku pretoze dvom sa chudne lepsie..Mam super odskusanu dietu..schudla som z nej 5Kg za 3tyzdne..a teraz ju chcem nasadit opet..kto sa prida..ale iba seriozne
Kto sa ku mne pridá na dietu od noveho roka?Mam odskusanu dietku
...no tak napis aj mne...elstree1@azet.sk
posli to aj mne ak možes endiska@centrum.sk
Posielam ti mail-111vernost@azet.sk
Ja som sa pytala kto sa prida..a nie kto to ide kritizovat..vobec ma netrapia vase nazory,,alebo neaky jojo efekt..ked je uz pol rok co dietu nedrzim..a ziadny jojo efekt,tak prosim vas nehlodte do vetra ked neviete o co ide..dakujem za pochopenie..
asdf1: =] super ze sa niekto nasiel..napis mi email a oboznamim ta o co ide..Ak ju odmietnes drzat tak sa nenahnevam v pohodke =] len mi ide o to ze som 69kilove dievca =] na bruchu pneumatika,zadok celulitida..a roky som bojovala z tukom..nic mi nepomahalo..Az mi jedna teta napisala strasne velky email z planom diety a jej prihovorom..Je uzastny a prenikol mi tak do srdca ze ..ja som sa zatala a dokazala som dat dole 5kg..vsimli si to vsetci pretoze som schudla hlavne v stehnach a zadok siel krasne..dole..aj tak chcem este bojovat na 55Kg..a verim ze dve to zvladneme spolu..=] napis mi tvoj email ano
...tak co Sesinka...dobre sa zabavas na tomto vymysle????....je to podozrive, ked sa tu neobjavil Denz
ahoj,Sesinka......................tak ja sa rada k tebe pridám.Tak napíš ako začneme
sesinka ked ju máš odskúšanú ,tak si chudni sama...baby nenalette všetkému,čo tu kto napíše...
ja tomu rychlemu chudnutiu neverim lebo jojo efekt je isto zaruceny
ono...vela zalezi aj na tom,aky tucny ten clovek je,pretoze...velmi rychlo idu kila dole tomu,kto ma nadvahu 30kg aj viac a inak idu kila dole tomu,kto chce dat dolu len par kil.
Uz je to ozaj smiesne tieto temy ako sa da rychlo schudnut,ale...ked niektore verite bludom,tak skusajte..
ja viem darika mna len zaujima o co ide tentokrat vies... :)