Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto sa ku mne pridá na dietu od noveho roka?Mam odskusanu dietku

zuzinka 20

inak uz tu nepiste zbytocne svoje maily, neviem co tym sesinka chcela ddosiahnut, ale v kazdom pripade vam neposle tu dietu..

zuzinka 20

dostatok tekutin ti jednak detoxikuje telo od toxickych latok,dalej zrychluje metabolizmus a tiez ti ti zaplni poriadne zaludok, takze budes menej jest..
cize pit sa musi:D

lucka1106

aj ja sa pridavam,uz som zufala ako sa vsemozne snazim schudnut,prosim poslite dietku aj mneeee...dakujem...holinka@centrum.sk

zuzic

fuj futbal:( raz som si pri nom vytkla clenok a stacilo mi. basket je taky elegantnejsi:)) no ibaze inko je inko a ona to vie:) ale sranda by to mohla byt:)mozno skusim:)))

bingham

Ja sa hybem trosku inak......tazke vahy....menej serii....potom na leto trosku opacne....inak ja napr. velmi rad behavam.....a to ze pri behu dychas pusou je normlane :DDDDDDDDD ved inak sa ani nedaaaa :))) basket nemusim......futball to je moje

takze hopkas si po izebe teda....to neni zle - pusti si niaku hudbicku.....a tancuuuuuuj.....inkooo rada tancuje ;)

zuzic

no neuhadol si:) presne tri tyzdne:)) som ponukla aj brata aby si si nemyslel ze som taka zla:)) hh dievcatko:) keby si ma poznal tak to nepovies:) inac bingham ja milujem pohyb:) najviac sport: basket, korcule, cykel...len to ma dva haciky po prve nestiham a v zime nemozem lebo dycham vzdy ustami a vzdy chytim nejaky zapal:) a teraz mam s usami mensie problemy takze tak...si cupkam po izbe:)) a ty ako sa hybes? pre inspiraciu:))

bingham

5 kofol.....to si naraz vypila......ved pri tvojom pitnom rezime si to musela cuckat 2 tyzdne....

nieeee nie si decko....ty si dievcatko :)))))))))

A este jedna vec ja neviem preco vy zeny sa tomu tak branite...schovavate...lakate a ja neviem este co....., ale POHYB.....tiez veeeeeelmi veeeelmi napomocny....a navyse krasne vytvaruje tie vase ritky...a nozicky :))))))

zuzic

no hej sak ano...neboj sa ta kofola zas neni ze kazdy tyzden:)) to len bola stavka chapes:) som napisala za spoluziaka pisomku tak mi kupil pat kofol:)) no odmietnes chudacikovi:)) ale odteraz nebude ani jedna:) a ze ked si das doobeda mandarinku, obed a to je vsetko alebo len kusok niecoho na veceru to neni moc dobre ze? keby si vedel ako zavidim brachom ze schrumu celu chladnicku a do mna sa nic nemesti:( a este k tomu ani nic nepriberu:( jeeej dakujem:) aj za smajlov:) spravam sa jak decko ja viem ale ked ja mam tych smajlov tak rada:))