Mám takýto problém: Vždy keď som v strese, tak zvraciam, alebo ma napína. Napríklad teraz chcem ísť za jednou babou, ale bojím sa, že by som pred ňou zvracal. Neviem z čoho to je už som skúšal stress-b, ale nič nepomohlo. Má ešte niekto taký problém ? Ako ho riešiť ? Už som objednaný ku psychologičke. Prosím pomôžte, veľmi mi to komplikuje život a chcel by som konečne už začať žiť. / mám 17 rokov/
Pomôžte mi prosím !
Ups, zle tema.... To patrilo inde :)
Hmm, keby to bolo takto, tak to by som siel kludne k sukromnemu. Totiz bol som na normalnej chirurgii a ten chirurg si bez pytania, ci chcel objedat, vypytal len za objednanie /vsak ako ma vysetri bez objednania ?/ zakazdym 200 korun/adekvatne EUR...
adam
diky za rady,veru nejdeme radsej odbocovat od tematu ale vdaka aj tak :)
Asi by to chcelo vlastne tema v temach nesuvisiacich so zdravim. Takze, kto chce, nech zalozi a hodi sem link pre toho, kto chce pokracovat :)
Isteze sa da urobit posypka. Avsak asi jedine Panasonic ma automaticku posypku /ale je fest predrazeny a mala forma/. U ostatnych pekarniciek je to zvukovy signal, ktory signalizuje, ze mas otvorit kryt a posypat cesto. V niektorych fazach mimo toho nemusi byt dobre otvarat poklop, lebo klesne teplota a mohlo by klesnut cesto. Ale da sa to rychlo urobit aj tak v inej faze.
Len pozor, ak tam das vela tazkych semienok, ak to prezenies, tak tie vahou mozu zase stiahnut to nakysnute, ze to klesne.
Takze s mierou...
adam
ako dlho sa pecie taky 1.5kg chleba?
da sa urobit aj s nejakou posypkou navrchu alebo tak?
ako vobec mi nie je jasne ako funguje len u nas je strasne vysoka spotreba chleba takze to by sa urcite zislo a ty si o tom dost pozitivne hovoril v niektorych prispevkoch tak ma to zaujalo
Magy Dnes 22:06:
vsak da sa aj tak. Ale - mas viac riadov, viac smeti, vacsi ucet za energiu, viac starosti. Alebo pohodlne v pekarnicke, ktora sa da este naprogramovat na danu hodinu, takze clovek pri tom nemusi cakat.
adam krt
si zlaty,diky moc