Mám takýto problém: Vždy keď som v strese, tak zvraciam, alebo ma napína. Napríklad teraz chcem ísť za jednou babou, ale bojím sa, že by som pred ňou zvracal. Neviem z čoho to je už som skúšal stress-b, ale nič nepomohlo. Má ešte niekto taký problém ? Ako ho riešiť ? Už som objednaný ku psychologičke. Prosím pomôžte, veľmi mi to komplikuje život a chcel by som konečne už začať žiť. / mám 17 rokov/
Pomôžte mi prosím !
ETA Harmony. Chleby su cca 1,5kg, ale poradilo sa mi aj 1,8kg. Na najtmavsiu korku ked som piekol, tak chlieb bol takej normalnej farby. Trochu je z vrchu bledsi, ale tento "neduh" ma viac pekarniciek. Ma 2 haky, dobre miesa. Chlieb vsak vzdy upieklo, cize je to len taka mala chybicka krasy. Pri rozkrajani na platky to skoro neni ani vidiet. Dobre je, ze vo vacsej pekarni sa da urobit lahsi nadychany chleba, lebo je vacsia forma. V malej sa da urobit len maly. Takze preto uprednostnujem vacsie /s vacsou formou/. V podstate ta pekaren je v pohode. Clovek by si zelal vselico, ale moze vyskakovat v ramci moznosti a ceny :) Predtym som mal Moulinex na 1kg chleby a chlieb bol bledy ako knedla i po X navstevach servisoch. Teraz peciem a jem :)
---------
Pardon za kulinarsku vlozku :)
magy
diky :))
tiez poznam ten chleba,zila som v UK :D
v niektorych prispevkoch si pisal,ze si doma pecies chleba,mohol by si mi dat znacku tej pekarne?zrejme ju mas overenu a chcem to kupit na vianoce
-------------------
ospravedlnujem sa zakladatelovi temy za tuto vsuvku
bojovnicka to principialne vystihla spravne. treba zmenit myslenie. Mozog totiz funguje na principe zobrazovania podstaty symbolov a slov.
Ak si povies nebudem chudobny... nebudem chory... Vies co vidi mozog??? Choreho zobraka. A na to sa programujes, lebo predponu NE- mozog nevidi. Vidi len podstatu. BUDEM a to co chces byt. Takze vzdy si musis povedat, ze BUDEM taky a taky, alebo SOM taky a taky, CHCEM. (Nie chcel by som!!! to BY je zase len negativizmus)
Takze az zmenis myslenie z "boze, co ked mi zase bude zle?" na "budem uplne v pohode a vyhram!", bude to prvy krok k tej vyhre. Slova a myslienky totiz maju zazracnu moc a ani o tom casto nevieme.
Vsak sa pytaj...
chcem sa ta cosi spytat,viem ze je to total mimo temy...
Som.
adam si tu este?chcem sa nieco spytat
Chce to naucit sa viac flegmatizmu.