Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chripka

zuzic

denz tebe je to mozno smiesne:) no tak ina otazka ked to budem zrazat aspon tri dni chodit do skoly, stane sa nieco?

flu

no ladujem sa vitaminmy a cajmi uz 4 dni,vytlacene pomarance s citronom,nejake antivirusove bylinky v prasku 3x denne,s cajmi to je tu v anglicku horsie,aj propolis si davam...kupila som si dnes prieduskovy sirup a nasadila erythromycin 250mg,viem ze by som sama nemala,ale bojim sa ist k doktorovi,bo tu su vsetci hrozni ozaj a hned mi nasadia antibiotika na prasaciu chripku a to snad nemam :) a ked uz tie antibiotika berem,kolko dni treba vydrzat 5 staci?velmi nerada totiz berem lieky,mam pocit ze mi to nici imunitu velmi,aj tak je uz dost znicena ah jaj a v robote ked som volal ze ani zajtra nepridem,tak mi odporucili ist k doktorovi,bo uz 3 den ostavam doma :) hroza ozaj

zuzic

prosim vas mam podozrenie ze mi zacina chripka: bolest hlavy, teplota, trosinku kasel....neda sa to nejak zastavit? nemozem si dovolit byt chora aspon nie tento tyzden alebo aspon nejak presunut??? poradi niekto?