uz 4 den lezim v posteli s chripkou,najskor bolest hrdla,trochu zapchaty nos,zvysena teplota prve 2 dni sa mi zdalo ze to prejde rychlo,ale 3 ma zacalo bolet na pluciach,nie bolet ale taky drazdivy pocit a dnes aj kasel...bud?em musiet ist na antibiotika
chripka
no sak nejak to zrazim volaco do seba napcham alebo ja neviem...len chcem vedet ci to moze ublizit a ako...
zuzic- v teplotach....no neviem naco to bude fajn:)).....nebudes vediet sa ani riadne sustredit:))
denz tebe je to mozno smiesne:) no tak ina otazka ked to budem zrazat aspon tri dni chodit do skoly, stane sa nieco?
no ladujem sa vitaminmy a cajmi uz 4 dni,vytlacene pomarance s citronom,nejake antivirusove bylinky v prasku 3x denne,s cajmi to je tu v anglicku horsie,aj propolis si davam...kupila som si dnes prieduskovy sirup a nasadila erythromycin 250mg,viem ze by som sama nemala,ale bojim sa ist k doktorovi,bo tu su vsetci hrozni ozaj a hned mi nasadia antibiotika na prasaciu chripku a to snad nemam :) a ked uz tie antibiotika berem,kolko dni treba vydrzat 5 staci?velmi nerada totiz berem lieky,mam pocit ze mi to nici imunitu velmi,aj tak je uz dost znicena ah jaj a v robote ked som volal ze ani zajtra nepridem,tak mi odporucili ist k doktorovi,bo uz 3 den ostavam doma :) hroza ozaj
vypotit, vylezať, tekutiny, vitaminy
zuzic- ee ...:)))
prosim vas mam podozrenie ze mi zacina chripka: bolest hlavy, teplota, trosinku kasel....neda sa to nejak zastavit? nemozem si dovolit byt chora aspon nie tento tyzden alebo aspon nejak presunut??? poradi niekto?
skor priedusky chytene
atb ta neminie
kup si prieduskovy caj, med, vitaminy,
tak to bude nielen chripka,ale aj zapal pluc......
a to uz zrejme bude treba riesit.