uz 4 den lezim v posteli s chripkou,najskor bolest hrdla,trochu zapchaty nos,zvysena teplota prve 2 dni sa mi zdalo ze to prejde rychlo,ale 3 ma zacalo bolet na pluciach,nie bolet ale taky drazdivy pocit a dnes aj kasel...bud?em musiet ist na antibiotika
chripka
viem citala som si aj pripomienky som trocha v obraze:)) ja len ze jak ta to hrka:)))
zuzic- tu pisal jeden a robil si reklamnopredajnu kampan:)
to len moja reakce nan:)
denz:)) vzdy zo seba vypotis nejaku kravinu:))
agent- :DDD
šutre z neba??
jej denz no ty vies povzbudit:)) teraz tomu usnemu urcite pojdem:)) no tak ale mi s tym listim potom aj pomozes lebo zle skoncis:)
flu pripajam sa prepac uz koncime. tak skore uzdravenie pekne lezkaj a liec sa:)
flu- sorry....sme ti pokazili temu:(
zuzi- ale cvokar je aj v Pezinku a to je blizko Blavy:)))
ved ta pridem pozriet ako hrabkas listie a pod.:))
aj ulohy ti prinesiem :)))
aj poradim:))))
:)) tak to sa mi rata:))vidis to je ten pravy dovod:)) ked sa ma bude doktor pytat preco som prisla poviem ze aby som pocula denza z blavy ako tuka do klavesnice:)a posle ma cvokarovi:) tak ale potom ti poslem moj zosit a ty mi budes aj radit na pisomkach dobre?:)
zuzi- a mas dovod navyse:))....teda tam zajdi a budeme hrat potom taku hru....ja budem tukat a ty mi povies kolko krat som tukol :))
ale ked ja sa ho uz bojim:) ze mi vynada:)) ale mozno by to stalo za to, by som vedela kedy pises a si na nete:)