uz 4 den lezim v posteli s chripkou,najskor bolest hrdla,trochu zapchaty nos,zvysena teplota prve 2 dni sa mi zdalo ze to prejde rychlo,ale 3 ma zacalo bolet na pluciach,nie bolet ale taky drazdivy pocit a dnes aj kasel...bud?em musiet ist na antibiotika
chripka
zuzik-skus tu horiaciu sviecku ci ako sa to vola.....
vraj to lieci a aj cisti sluchovod......
alebo kvapky usne....
verim,ze to nebudes mat nic vazne....neboj :)
naivka: vo vztahoch sa vyznam:) zamiloval sa do teba...len neber ho kym sa nerozhodne ci ty alebo jeho priatelka..ked sa nerozhodne definitivne ci ona alebo ty tak je to k nicomu...
:) zlate:)) ja viem...posnazim sa...ale keby som mala prievan tak to aj boli nie? mna len casom zacali upozoronovat v skole ze mi nieco hovorili a ja som ich nepocula, aj dnes som zle napisala diktat co som nepocula ucitelku...stale ma upozornuju...sa mi jednoducho nejak zlieva vsetko dokopy...a pritom som sa vzdy snazila pocuvat tichsie hudbu a tak... myslim ze neprelieceny zapal to tiez nebude, sice nie som moc poslusny pacient ale zapal by som liecila...neviem cim to bude len jedna kamoska mi hovorila ze sa mi to moze zhorsovat tak sa bojim lebo nechcem prist o sluch...:( strasne sa bojim ze nebudem nikdy dobre pocut:(( len co som sa vyhrabala z jedneho uz som v dalsom probleme:(
Naivka- :)))))
asi sa do teba zamiloval a bude z toho nieco...neboj:)))
bola som v divadle a zalubila som sa do 1 herca.
napisala som mu mail. a on mi odpisal, ze si ma pamata z hladiska, lebo je len chlap. je celkom vtipny.
ale len sa trapim. lebo on ma priatelku a je s nou stastny. stale nanho myslim. uz mi napisal 10 mailov.
zuzik-imunik:)
no a s atb to neprehanaj.....casom ti uz nezaberie ak ho pouzivas casto..
a tie uska....nedostala si prievan ??
alebo si nepreliecila nejaky zapal??
ach, denz, keby si ty vedel..
denz: sa v tebe objavil jaky otcovsky pud:))) nemam co vypotit sak teplotu uz nemam hadam:) no a to by som si najskor musela tu postel ustlat a na to som pobede moc leniva:) aj tak mam strasny neporiadok v izbe:) ja som skoro kazdy rok nemala chripku aj ked vsetci mali, som mala dobru imunitu len posledny rok mi stale nieco je a casto mam atb...uz mi to lezie na nervy, teraz mi zas robi starosti sluch co newiem co s tym mam robit, sak ma orl doktor uz vyhodi oknom ked ma tam zas uvidi sak som tam skoro stale:( len nech ta to nelizne take lizance od chripky moc nemusim:))hnusoba jedna:)
NAIVKA- :))........co mas nove???:)
ziadny svajciar?? :)
"hovori sa ze neliecena chripka trva 7 dni a liecena tyzden"
- to je dobra blbost, to sa hovori o nadche
neliecena chripka moze byt velmi nebezpecna, pri prechodeni hrozi poskodenie srdca
a ti co si teplotu zrazaju paralenom a idu do prace nemyslia na to,ze nakazia aj inych ludi