už pár dní si všímam,že pri "smrkaní" mi z nosa ide tak trochu krvavý sekrét. Inak nemam problemy,nikdy mi krv z nosa netiekla,a ani som nemal žiadne nosné problémy.Opakujem,krv mi netecie z nosa,ide o krvyvy sekrét. Poradi niekto co to zhruba može byt?
Krvavý sekrét z nosa pri vysmrkaní
co odporucas? Neaky sprej do nosa na zvlhcenie nos.sliznice? Zapal hor.dych.ciest myslim nemam,teras ani ziadnu nadchu,nic.
bud je to suchym vzduchom v spalni, alebo mas zapal hornych ciest dychacich
nie,neuzivam ziadne pripravky,ktore riedia krv. Stava sa mi to hlavne rano,po spanku. Je potrebne navstivit ihned nosnu amb.,alebo mam este vyskusat neaky pripravok,pockat par dni? Opakujem krv mi z nosa netecie,a ani mi nikdy netiekla.
Neuzivas nieco v strave, alebo doplnky, ci lieky co riedia krv ?
Inak stava sa mi to obcas tiez, ak intenzivnejsie zatrubim nosom :)
Obcas uzivam niektore enzymaticke doplnky, ktore riedia krv, ako vedlajsi efekt.
datelinka, to nie je dobra rada zvlhčovať sliznicu slaným roztokom. Podľa vlastnej skúsenosti je to to najhoršie. Sliznicu ešte viac vysuší a žilky praskajú intenzívnejšie. Potom to už nie je len vysmrkávanie krvi ale intenzívne krvácanie z nosa. Na zvlhčenie sliznice sú oveľa lepšie prírodné prípravky, ktoré sliznicu nevysušujú
mas podrazdenu sliznicu nosa. vo vykurovacom obdobi je suchy vzduch v miestnosti. zvlhcuj vzduch, vetraj, a zvlhcuj sliznicu slanym roztokom.