Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krvavý sekrét z nosa pri vysmrkaní

Súvisiaci obsah

m4k

Nemoze to byt tym ze smrkas velmi silno a tym si drazdis sliznicu?? Mne krv z nosa nezvykne tiect ale ked som chora a vkuse smrkam vie sa zjavit..

Inak k tym vitaminom, C myslim ze aj urychluje hojenie a posilnuje imunitu, co prave potrebujes takze ked ho bude viac je to len lepsie (a neboj nadbytok sa hned vyluci mocom)..

Inak s tou operaciou to samozrejme suvisiet moze, ale myslim ze je to velmi nepravdepodobne.. Ak je tej krvi, teda toho sekretu len trosicka nezaoberala by som sa tym, pockaj par dni ozvi sa ako to ide a uvidime.. Inak by som Ti este poradila aby si sa vyhybal akymkolvek clankom na webe o vsetkych moznych aj nemoznych pricinach krvaveho sekretu, lebo Ta iba zbytocne vystresuju =)

este by som mala otazku.. Ked si prvykrat spozoroval krv, vedel by si povedat co sa vtedy este dialo?? Mal si aj nejake bolesti, bolo to po nejakom case co si smrkal, bol si predtym vonku zle obleceny, alebo si nenarazil niekde s nosom?? atd.. Toho by sme sa tiez mohli chytit..

datelinka

ale nie, to sa stava myslim obcas kazdemu, takze sa tym zbytocne nezatazuj. len sa zbytocne nesil pri smrkani, skus ten sprej a uvidis, trochu to zriedi hlieny a bude sa ti lepsie siakat.
ja tiez nikdy nekrvacam z nosa, ale krvavy hlien som uz tiez zoparkrat mala. prave preto si aj myslim, ze vitaminov mas dostatok, ak by si trpel nedostatkom vitaminu C, rozkrvacal by si sa viac.

Lucio78

ano datelinka tak tak. Inak, nikdy mi netiekla krv z nosa,preto je to pre mna new a urcity strach. Tá krv mi ani netecie pri mokrom soplíku,ale pri takom vecsom vysmrkávaní, a uz to trva od piatka, neni to uz podozrivo dlho??

datelinka

dobre, len, lucio, netreba vlhcit miestnost, aby ti tam nevznikali plesne, staci zvlhcovat vzduch v miestnosti :-)

Lucio78

tak som si samozvolil liecenie, v podobe vitaminov v ovocí,vlhceni miestnosti a uzivanim Ascorutinu,a spreja do nosa MarPlus5%. Prehnané?

Lucio78

m4k--- stava sa mi to vzdy najme rano,uz stvrty den po sebe,ked sa viac vysákam. Krv mi inak z nosa netecie,natchu nemam,ani ziadne lieky neberiem,ani modriny sa mi nerobia na tele. Inak, pred 8rokmi som bol operovany nad nosom,ocami,v celovej dutine som mal neaky nezhubny útvar,ktory uspesne odstranili,problemy doteras ziadne neboli. Moze byt toto "soplove krvacanie" súvisle s tou operaciou v celovej dutine? Či zbytocne sa stresujem? Nemoze to mat suvislost? Ide len o podrazdenu nosnu sliznicu? Viem,ze takto na dialku sa to asi neda poradit,ale predsa. diky.

m4k

este by som sa chcela opytat ako casto sa Ti to stava.. Zakazdym ked smrkas alebo len obcas?? Netvoria sa Ti inde na tele rychlo modriny (napr. pri obycajnom tlaku, nemusi byt silny..)

m4k

ja by som este dodala vela vitaminu c =) napr nejaky cajik s citronom alebo mineralku alebo cokovek co pijes a do toho si vytlac trocha citrona.. Alebo ine ovocie ake mas rada.. Aj ked sa stravujes zdravo a neberies ziadne lieky mozno mas v potrave nedostatok vitaminov..

datelinka

lucio, treba zvlhcit vzduch v obytnom priestore. viac vyvetraj, vonkajsi vzduch ma dostatocne vysoku vlhkost, pouzi zvlhcovac vzduchu, odparovac, alebo jednoducho - namoceny uterak na radiator.