Imaginarna...

Príspevok v téme: Imaginarna...
Lost

Zdravim,
Uz 4 roky mam taky mensi problem, aby som zbytocne neodstrasil s velkym obsahom tak to skratim.
Pred 4 rokmi som na nete videl niekoho, odvtedy neviem zabudnut.
Ona ma jeho, cize nechcem nic podniknut.
Ale ona se neda prehliadnut.
Este som nikoho nemal, ale ten pocit samoty je extremne nicivy, ale neviem ako sa ho zbavit.
Nejde mi o vztah na kratke obdobie, rad by som mal jednu na cely zivot, ale ako pozeram po okoli, tak mi to pripada byt nemozne.
Co teraz ? :-)

datelinka

lost, ale preco si sa zameral prave na tu jednu, ktoru si zhliadol pred 4 rokmi? cim ta tak ocarila? preco myslis, ze nenajdes vo svojom okoli zenu jej kvalit. resp. preco si presvedceny o kvalitach tej imaginarnej :-)? nie je to len tvoja predstava o dokonalosti?
aj mne povedalo kopec kamaratov, ze si tak predstavuju svoju polovicku, a pritom mam plno chyb, ktore by objavili, az keby so mnou zili :-)) skus hladat, otvorit oci a nezameriavat sa na nieco, co je momentalne "vypredane". :-))

Lost

Hmm, preco by to nemohlo byt krasne?

Neviem ani preco si to tak myslim, mozno len nerad investujem cas do niecoho co sa aj tak zruti.. Ale nechcel by som zazit nieco take ze si teraz oblubim jednu a zacnem s nou zit a podobne a potom to skonci, nemam rad koniec :D

I ked sa to stava a je to pravdepodobne (az neoddelitelna?) sucast zivota, ale ptoste mi to neda pokoj a nevidim ziadne plus v tom ak by som ich mal viac :D

bingham

No praveze by to nebolo krasne keby som mal byt iba s jednou....

a ako ze ako :DD no uplne rovnako....aj tretej, stvrtej aj stopiatej......