Zdravim,
Uz 4 roky mam taky mensi problem, aby som zbytocne neodstrasil s velkym obsahom tak to skratim.
Pred 4 rokmi som na nete videl niekoho, odvtedy neviem zabudnut.
Ona ma jeho, cize nechcem nic podniknut.
Ale ona se neda prehliadnut.
Este som nikoho nemal, ale ten pocit samoty je extremne nicivy, ale neviem ako sa ho zbavit.
Nejde mi o vztah na kratke obdobie, rad by som mal jednu na cely zivot, ale ako pozeram po okoli, tak mi to pripada byt nemozne.
Co teraz ? :-)
Imaginarna...
Po cca 5 (RP) spravach ma zacala ignorovat, alebo proste neodposovat. Bolo to vtedy ked som vahal poslat jej moju fotku. I ked mam iste podozrenie ze si ju vypytala od vtedajsieho mojho spoluziaka, ktory jej mozno povedal nieco co ju vystrasilo.
Ak je to kvoli tej fotke, tak je to trosku vysoka cena... Ak je to kvoli mylnej informacii, tak...ludia su este vacsie ako som si myslel.
I ked mala v tom case v profile "slobodna" nie som si tym isty, tak mozno to bolo preto..
Ano, vtedy ano ... Bolo to sice len take kratke a vtedy som mal 16 a nemal som priliz velke sance u nikoho ..
genialna situacia... aj ja som sama a je to hrozne...
ale pred tymi 4rokmi si ju normalne oslovil ked si si ju dal vyhladat a pisali ste si nie?
Nenabral som na to odvahu... nechcem sa miesat tam kde uz dvaja su :(
a mozno by si myslela ze sam len dalsi uchyl
mozem sa opytat - napisal si jej alebo povedal o tom co citis?
Ja si srandu naozaj nerobim, proste na tu tvar neviem zabudnut, berem to skor ako prekliatie ked musim mysliet na nu kazdy den, bez toho aby som na to jednoducho zabudol. Neviem na to zabudnut a neviem preco. To nie ja na nu myslim ale to moj priblby rozum :(
Viem na to nemysliet tak ze sa vytazim inou cinnostou, mozno by pomohol iny vztah, ale po tom ani tak netuzim, resp. nechcem si v niekom JU predstavit, to by bolo chore...
S tym kazdodennym myslenim na nu myslim nieco taketo: vidim podobnu babu a pripomenie mi ju to, rovnaku ucet a zas, film, pesnicka,, je toho vela.
Je to ako 3 minuty nemysliet na slona, vedela by si take nieco ? (podvedomie ti toho slona za kazdu cenu bude to myslienok tlacit, bez ohladu ako sa tomu branis, cim viac sa branis, tym viac to pride)
sorry ale neverim ti, nikto nie je taky nadherny, a uz vobec to ze ju absolutne nepoznas aka je :))) ale dik pobavilo ma to
Neviem ci by to bolo spravne rozsirovat niekoho foky bez jeho vedomia :/ plus uz nie su na nete, ale 100 ludi 100 chuti a akurat som bol v zlom case na zlom mieste :(
tak daj fotku, nieco take uzasne musim vidiet :)