Imaginarna...

Príspevok v téme: Imaginarna...
Lost

Zdravim,
Uz 4 roky mam taky mensi problem, aby som zbytocne neodstrasil s velkym obsahom tak to skratim.
Pred 4 rokmi som na nete videl niekoho, odvtedy neviem zabudnut.
Ona ma jeho, cize nechcem nic podniknut.
Ale ona se neda prehliadnut.
Este som nikoho nemal, ale ten pocit samoty je extremne nicivy, ale neviem ako sa ho zbavit.
Nejde mi o vztah na kratke obdobie, rad by som mal jednu na cely zivot, ale ako pozeram po okoli, tak mi to pripada byt nemozne.
Co teraz ? :-)

jahodka123

Inak.. nič v zlom, ale keď ty ju ani nepoznáš, nechápem, jak si sa do nej mohol zalubiť alebo jak na ňu môžeš stále myslieť. Takéto "lásky" ma držali v 13-tich rokoch. Angelo Kelly Family, Nick z Backstreetboys atď... :D

lost

je to velmi pravdepodobne :)

inac ta afera s imaginarnou trvala 4 roky v roku 2009, icze dokopy uz 5,5roka?? :D:D:D wooow :D sialene :D

talentmania

Lost od roku 2009 pekne ty uz si asi zavisly nie xi xi inak ak si este nenasiel neviem tak to bude asi tou kniznicou nie?

jahodka123

Tak teraz som to akosi nepochopila :D

A podľa mňa by si to mal skrátka nechať "tak". To čo má prísť, príde ;)

lost

jahodka123, no ja som stary, nie mlady :D
fizycky vek je niekdy obmedzenie :D

no neviem, ani nie :) ja som sa uz zmieril s tym ze zostarnem so svojim psikom :D a imaginarnou :D:D (ale nie)

no, "nevzdal" som to, avsak ani tomu "nepomaham" :) proste len to necham na osud :)

alebo by som mal zmenit nieco v plane? :)

jahodka123

Lost, ty si taký mladý? :D prečo som si myslela, že máš ale 40 ? :D A čo, už si sa začal konečne dívať po babách okolo seba ???

lost

ne, lebo ak by som ju hladal, nasiel by som ju do par minut ;)

v tom nie je problem :D

problem je v tom ze ona niekoho ma a v neposlednom rade treba aplikovat BESKYDovu teoriu o "letting go"