Imaginarna...

Príspevok v téme: Imaginarna...
Lost

Zdravim,
Uz 4 roky mam taky mensi problem, aby som zbytocne neodstrasil s velkym obsahom tak to skratim.
Pred 4 rokmi som na nete videl niekoho, odvtedy neviem zabudnut.
Ona ma jeho, cize nechcem nic podniknut.
Ale ona se neda prehliadnut.
Este som nikoho nemal, ale ten pocit samoty je extremne nicivy, ale neviem ako sa ho zbavit.
Nejde mi o vztah na kratke obdobie, rad by som mal jednu na cely zivot, ale ako pozeram po okoli, tak mi to pripada byt nemozne.
Co teraz ? :-)

lost

pockat! neeeeeeeeeeeee
kto je ten Lost? on ma velke L ja mam male l :)

to musi byt nejaky menovec.. ved ja som toto nepisal :D

lost

Prahistoricka tema :D

Ale uz menej, (teda o 1%? :D )

Ja pravdupovediac ani neviem.. Kazdopadne, ak som zaneprazdneny, tak nemam cas mysliet na blbosti :P :)

Cize hej, viacmenej kaslem na to, no mam problem, ze tazko zabudam (ale zahadne je, ze v skole tento sa problem neprejavuje takmer nikdy).

Kazdopadne, myslim ze "cas lieci" ale "jazvy zostanu"

nemate niekto poziciat makeup? :D

jajka001_

ako vacsina normalnych ludi, aj ty jednoducho hladas lasku. aby si ju nasiel, musis sa posnazit, co to si vybojovat.

Lost

No ani ja by som vazny vtah tiez neoznacil po tyzdni, ale tak mozno mesiac (a viac)? Zalezi od situacie.. Vazny by som oznacil az potom ked som si isty tym co robim, a ked citim ze je to vazne :)

Ako kamosov/kamosky mam, ale nie je to to prave co hladam.

Teraz mozno zniem ako blbecek ze ani neviem co chcem, ale je to velmi zmiesany pocit a takmer nemozny ho preniest do textovej podoby, ale prezyvka hovori priblizne za vsetko..

Uz som skusal aj tie online psycho poradne, ale povedali mi vlastne len to co uz viem..

jajka001_

ako inak sa da riesit samota ak nie vztahom ?? :)) kto vravi ze hned ma byt vazny? mozes oznacit vztah za vazny, ked ju poznas povedzme tyzden? nie (ty ano ale ty si vynimka). ked budes s niekym rok, mozes povedat ze to zacina byt vazne.

Lost

No skusim to :)

Ako nie je problem v tom ze by som nevedel "zbalit" babu. Skor neviem ci je spravne riesit samotu bezprostredne tym ze pojdem do vaznejsieho vztahu.. A s kamosmi co poznam v realnom zivote, nechcem priliz o tomto rozpravat, pomysleli by si ze som blazon :)

[zruseny8]

pozri sa, ak je jednou z tych co si pisu s clovekom len potom ked poslu fotku, taka baba urcite nestoji za to. a duplom aby si sa 4roky kvoli nej trapil. vies kolko peknych sympatickych a jej podobnych mozno okolo teba pocas tych styroch rokov preslo, ale ty si si ich nevsimol kvoli tomu ze si bol zahladeny do nej? btw odkial si??