zvacsenie prs vlastnym tukom

pupapupa

Tabletky na zväčšenie poprsia - -odkaz odstránený- Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiac a prsia mám väčšie a plnšie.

Cheri39

Robia to v MEDICOM.VIP a fat to stojí 10000, lebo je to 2 v 1, liposukcia a zväčenie zároveň,len musíš mať dostatok tuku. Tvrdia, že výsledok je trvalý. Problém vidím v tej liposukcii, lebo sa môže stať, že ti odsajú problémové partie /boky, brucho, zadok a pod./ a tuk sa po čase začne usádzať inde, samozrejme úplne nevhodne napr. na ramenách. Kolegyňa mala takú skúsenosť, takže treba to zvážiť.

buka

paba,mozes napisat podrobne,aku su tie zle skusenosti ? velmi vy si pomohla vsetkym,kt.zvazuju tuto operaciu. Dakujem !!!

zuziiiiiiik

tiez som sa dopocula, ze je to len docasne. Napisala som na tu kliniku uz davnejsie, stoji to 10 000euro, takze som to automaticky stopla. Na nase pomery je to velmi drahe, v zahranicni je to o moc drahsie. dokona obycajne silikony stoja v zahranici okolo 8-10 tisis euro.

tiez by ma zaujimalo, ake to ma vedlajsie ucinky

paba

pred rokom eom si dala takymto sposobom zvacsit prsia na jednej klinike v prahe, vtedy to stalo 110000, musela som kvoli tomu trochu pribrat, aby mi mali ten tuk odkial vziat. kazdopadne tento druh operacie po zlych skusenostich vobec neodporucam

trixi9

takže robia to a u nás..Medicom VIP...ja som tam bola na konzultácii...stoji to 10 000 EUR...ja mam prsia 3ky..ale dlho som kojila a stratili taku svoju plnost..na bruchu a okolo pasa..mam akurat dost tuku na odsatie..takže mi povedali že pre mna je to vhodná metoda..je to dost drahe ale silikonov sa bojim..a ja ani nepotrebujem až tak zväčsit prsia..len trochu naplnit,domodelovat..má s tým niekto skusenosti??? povedali mi že to tam už robili dot ženám...