Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zvacsenie prs vlastnym tukom

xxs

fuuha, to je naozaj len docasne?? to som si nemyslela.. mam male prsia, vzdy som mala ale predtym som bola viac tucnejsia, takze boli aj vacsie, hoci ich tvar sa mi nikdy nepacil..ale teraz som schudla, a moje prsia sa jednoducho stratili...ostali len ovisnute malicke prsicka...a trapi ma to..chcela by som ich mat pekne, pevne..ale silikony v ziadnom pripade

delphia

ide len o dacasny efekt. nakolko odobraty a premiestneny tuk nasledne uz nie je vyzivovany, casom zanika- atrofuje a treba vykon opat opakovat.
touto metodou sa mozu zvacsit aj pery, upravit lica, pripadne aj zadok.

tina1112

ked das do googla tam najdes vsetko o tom zvacseni vlastnym tukom, ale nesmies byt vychudnuta lebo ti ho nebudu mat odkial odsad a prisat,
stoji to 10tis eur, strasne drahe ale prirodzeny sposob nechapem co tam tak predrazili na tom.

hmmmmmmmm

Ja som videla minule v nejakom casopise reklamu na nejaku plast.chirurgiu, .volali sa tusim MEDICOM VIP. ale pozor ,urcite si sprav prieskum o tejto metode, lebo ja som napr.o nej pocula prvy krat,a to som pracujem v oblasti zdravotnictva.. nedaj len na ich info.a co sa tyka implantatov-:-(((.