Chlpy: áno alebo nie?!

skodafa

prosim ta nic si nepredstavuj ... radsej rychlo s maminou do sprchy sa skontrolovat ci ste dobre vyholene ... my zaostali sa neholime na to si uz budes musiet zvyknut ...

skodafa

prosim ta nic si nepredstavuj ... radsej rychlo s maminou do sprchy sa skontrolovat ci ste dobre vyholene ... my zaostali sa neholime na to si uz budes musiet zvyknut ...

meggy10

ja som zena obriezku si dat nemozem urcite ty a tvoja manzelka ste uz starsi a asi si nemal vyholenu ako z rodu opic.

skodafa

radsej asi ano neviem co tu tolko riesis ty zastavas nazor holit holit a holit ja zase nazor ze pre mna to nieje zivotu dolezite ci je alebo nieje zena oholena to je vsetko ...

skodafa

mas pocit ze som pisal ze mojej priatelke sa to nepaci? a tou obriezkou som myslel to ze aby muzovi nesmrdel ma sa dat obrezat v porovnani ked je zena zarastena ... hygiana pravidelna nasa a je to bez akychkolvek problemov ...

mary_anne

vidis skodafa, pisal si, ze ako sa najlepsie zena citi, ma tak aj spravit a nie sa niekomu prisposobovat a sam pises, ze sa holis tak, ako sa to paci priatelke! hmm..zaujimave...