vztah s arabom

miii

a ak je to este zamotanejsie jeho mama je egyptanka a otec spaniel su rozvedeny akazdy zije v svojej krajine .takze s tohoto usudzujem vsetko proti :(

dakujem

pauli 73

prečítajte si starú dobrú knihu Bez dcéri neodídem a jej pokračovanie Z lásky k dieťaťu, je napísaná podľa skutočnej udalosti a ak vam ani toto neotvorí oči tak sa vrhajte do vzťahu s človekom z tak odlišnej kultúry...

AdamKrt

No, moze sa stat, ze dokonca zivota bude lutovat, ze Ti to "vyslo"... Nie ?

Co vies, ci o par rokov nezatuzi po domovine a budete napr. manzelia, budete mat deti a on sa vrati domov aj s detmi...

miii

........darinka.....
ja len ze neviem co mu mam verit,lebo ze o nechce zostat doma chce ist pracovat do nemecka takze neviem co si mam o tom mysliet.a este ze mozme zit kde chceme cakat ale na mna musi asi 3 mesiace.kamoska tam zije s jednim asi uz 2 mesiace a pracuje ako animatorka a vravi ze zatial v pohode tak neviem ako ..............co mam robit zanechat tu vsetko a ist?alebo nie a do konca zivota lutovat ze to mohlo vyjst?

darika

Ja som z mesta,kde arabi studuju medicinu a ked este len zacinali,poznala som ich strasne vela.Mala som pracu,kde som sa s nimi stretavala.Vtedy ich bolo strasne vela,ktori si nasli frajerky-slovenky.Poznam aj take,ktore tam boli a aj take,ktore sa vydali.Z 6,jedna tam isla zit a vratila sa bez deti.Inak sa vraj nedalo.Z tej velkej lasky sa vzdy stal teror.Ani jedna s tych,ktore poznam,s nim nezije.Vsetky sa rozviedli.Vraj nikdy viac.Oni tu chcu prezit a vedia naslubovat hory doly.Znesu ti modre z neba,ale...Krv im nezmenis.

jajka001_

no ze ci nemas 17:)alebo menej
je tam riziko, vies, aj ked je krestan, oni maju ine hodnoty, kulturu, tradicie
zena nema u nich take postavenie ako muz
mnoho zien vravelo ze taki muzi vyzerali byt normalni, kym boli na ich uzemi, a ked isli pozriet rodicov, tak sa uplne zmenili.