co hovorite na vztah s arabom aj to nie je moslim,ale krestan a mysli to s vami vážne?????????????
vztah s arabom
................darika .............
napis mi ako si mam vibavit tie viza ak to nahodou vies ,diki
mama je egyptanka a otec je spaniel ked bol mali mama mu roztrhala pas a ze vraj ma teraz len provizorny ,ze si musi vybavit kahire
zije v egypte ja som tu
miii
nepostrehla som co on robi na SVK?Pracuje?A kde vlastne je teraz,ked ma nieco s pasom?
miii
nepostrehla som co on robi na SVK?Pracuje?A kde vlastne je teraz,ked ma nieco s pasom?
do arabky...romacky.....a podobnych ludi by som sa nikdy nezamiloval
ked sa do niekoho zamilujes tak neriesis kto to je!
...nepoznam lepsi napad, ako vztah s arabom...
diki za tvoju podporu aj to tak urobim a este sa bojim ze nezozeniem robotu ked pridem pojdem tam len tak, ze budem mat zaplatenu letenku a dake peniaze na zaciatok takze preto vsetko zvazujem a vela premyslam aby som sa nespalila,inak nevies ako mam vybavit viza?ze vraj sa to vybavuje tam ale ked ja viem len nemecky a on vie aj AJ ale ma daco s pasom tak ma nepride cakat na letisko takze neviem ako co.......
miii
hlavne,ked kdekolvek sa od neho pohnes,maj schovany pas tak,aby sa k nemu nikto nedostal.aj ked v tom teple,je to tazke.pri tolkych chlapoch a cudzich,sa od neho nevzdialuj.nech ide vsade s tebou.ale ved to vies.neboj,kamaratka bola v Dubaji a skoro sa vydala.Vraj doteraz lutuje.Taku uzasnu rodinu vraj nikde nestretla.Len ona nasla pracu inde,dalej a uz to bol problem.Drzim palce.Nesmies mat strach pred niekym koho lubis.