co hovorite na vztah s arabom aj to nie je moslim,ale krestan a mysli to s vami vážne?????????????
vztah s arabom
miii
ja neviem nic,pisem ti len co si myslim,aby si neurobila chybu,ale...ozaj,to s tym Valentinom si ako myslela?Ved Valentin je na celom svete vo februari,ci nie?
hallo ........darika ...............napis mi co este vies ak sa ti da.diki
pozistuj ak este nieco vieš a mozes tak mi napis dakujem za vsetko si zlata vsetci ma len odhovaraju a deprimuju len ti si priamociara a optimisticka aj ked ja mam tiez strach niekedy ale zatial ma nesklamala verim mojim instinktom
miii,tak toto ti neviem,ale zistim.napisem zajtra alebo po...
NIE EJ KRESTAN A INAK ONI MAJU VALENTINA KEDY V NOVEMBRI ?
miii
vies o tom,ze zajtra maju najvacsi sviatok?ako mame my Vianoce,tak oni maju zajtra.Ak je on teda muslim.No,caka ta velka skuska,tak hor sa do nej a uvidis...drzim palce.
.DARIKA.......... Dakujem za podporu dufam aj ze budem .......myslim si ze sa nemam coho bat, aspon zatial mam taky pocit
Hlavne bud opatrna.Ja som myslela,ze je to jeden z tych,ktori na SVK ziju.Ti uz maju z polovice slovensku mentalitu.Ale nemozes poznat niekoho,koho si videla par dni.Tak ci tak,daj si pozor,ale drzim palce.Snad budes jedna z vynimiek.
ja som tam bola 2 krat na dovolemke teda druhy krat kvoli nemu uistti sa o vztahu,takze ho poznam asi uz lepsie a je tam este jeden par ties ceska a arab a ona tam robi v hoteli ,my sme dohodnuty ze budem robot v hotely takze asi tak a chcme st potom po sezone letnej k nam na Slovensko
miii
presne,viza sa vybavuju na ambasade.Staci si zajst do Blavy a tam ti vsetko povedia,poradia.
Ja ale nerozumiem tomu vasmu vztahu.On nikdy na SVK nebol...ako si ho ty vlastne spoznala.Kde?Kolko casu ste spolu stravili?Nie je to len taka laska-dovolenkova?Ako si si ista,ze je to vazne,ked podla mna sa vobec nepoznate.