co hovorite na vztah s arabom aj to nie je moslim,ale krestan a mysli to s vami vážne?????????????
vztah s arabom
..........darika...........
diki zatvoj nazor je za nim pojdem aj keby co bolo to som rozhodnuta,lebo ho uz troska poznam ,ale mam strach lebo chce ist z hurgady do alexandrie za mamou je to s koro 500 kma to mam strrach neviem ake to tam je musime ist len vlakom a s toho mam strach nie kvoli nemu ale aby sa mi tam daco nestalovies pojdeme dvaja a dalsich 100 prevazne chlapov
miii
uz ked si tam bola,nemas sa coho bat.A jeho mama,ked je ochotna sa kvoli tebe ucit rec...Preco ale nemecky?Ja ti nepisem aj dovod preco s nim ostat
-urcite ta nikdy neudrie
-mala pravdepodobnost,ze ti bude chodit opity
-nebude ta urazat a nadavat ti
-postara sa o rodinu
...este stale rozmyslas?Nepremyslaj.Aj tak by bola hlupost sa s nim rozist len kvoli tomu,ze ti tu nejaka napise zlu skusenost.Chod s nim za 2 mesiace a neries teraz,ries,ked sa raz prejavi v zlej stranke.
jeho mama sa kvoli mne uci nemecky lebo ja an glictinu neovladam,mam tam ist asi za 2 mesiace ale mama aj strach uz som tam bola 2 krat je ku mne slusny stale ma ochranuje a nic co nechem si nedovoli.inak rodicia su rozvedeny a sestra ma jeho ma vyskoku skolu.......len tka pre zaujmavost
no egypt je tiez dost zaostaly...hm..podla mna by si mala navstivit s nim ten egypt, jeho rodinu a potom uvidis jak sa k tebe bude spravat u neho doma a jak sa bude spravat jeho mama k tebe..
z egypta
a z ktorej krajiny je presne?lebo v niektorych vyspelych arabskych krajinach je to uz celkom ok, aj postavenie zien..napr dubaj a tieto bohate staty, ale taky iran, tam je to jak pred 100 rokmi...
hallo baby vsak tu musi byt niekto kto mi poradi ako co????????????aj zla skusenost je skusenost napiste mi hocco aj to mi pomoze................diki
........hallo to tu nikto nema takyto problem????????????
Ja som stale v kontakte s jednym.Je to strasne dobry clovek.On velmi tuzi po vztahu,ale nie je mu na SVK dopriate.On vztah nema,ale tiez tvrdi,ze sa domov nikdy nevrati.Ono je pravda,ze oni skoro vsetci vidia ten rozdiel.Emiraty-Slovensko.On pracuje v Anglicku a este doma nebol.Je tu uz 18 rokov.Rodina chodi sem za nim.
Milii,ja by som si vsimala jeho reakcie.Nemusis sa s nim hned rozist len preto,ze je to arab.To si uz vedela,takze to by bol rasizmus.Skus si vsimat ako reaguje,ked zena ide sama von,ked nejaka kamaratka podvedie priatela,vymysli si pribehy,aby si poznala aky je a bude.
Podla reakcii zistis,ci je to arab,alebo uz arab-slovak.
ja si myslim ze niesu araby ako araby napr jedna kamaratka si vzala araba a bola par krat aj u neho doma a v pohode sa vratili a ziju na SK