Hľadám dobrého lekára!

Grausova

k pani doktorke Jablonkovej chodim uz okolo tridsat rokov neviem o com tu debatujete , ked niekde nie som spokojna odidem odtial prec , ja mam len same dobre skusenosti , roky mam nejake problemy , bez zbytocnych reci ma posle dalej vysetri a to ze sme kazdy inaksie nastaveny na naladovost je pravda , vy mate stale dobru naladu ? ked vas nastve uz neviem kolka pacientka tak neviem aku by ste mali naladu Vy. Mne vyhovuje po ludskej a urcite aj odbornej stranke ved ja ako laik nemozem vediet co a ako a ona je predsa ta co to studovala a roky robi , dakujem jej za starostlivost

lei28

chcela by som sa vyjadrit k Dr. Bystrickej. je to otrasna lekarka, bola som u nej len raz a v v zivote b som k nej nesla. niek vysetrenia vynechava, je neprijemna a surova. katastrofa.

bettynaj

Pani mudr. Jablonková mi veľmi pomohla, som s ňou spokojná. Chodím ku nej už 14 rokov, aj keď má niekedy zlú náladu nie je to preto, že by sa na mna hnevala......Každý má občas zlý deň. Je precízna, nič nezanedbá a keď niekam posiela pacientku tak asi vie prečo!!!

hurmikaki

Ja mam s Dr. jablonkovou len dobre skusenosti zatial , a to k nej chodim uz asi 13 rokov. NIkdy mi nevynadala, aj ked ma obcas trochu vyhresila. Ale nikdy nie v zlom. je prisna a svojska, na mamo ma poslala, este som tam nebola... Nechcem nikoho zastavat, ale vela lekarov ta posle prec ak prides 10 min pred koncom ordinacnych hodin a ona ma este pacientku pred tebou...

sandraaa

Dobry den,

nevedel by mi niekto poradit aka je pani doktorka Eva Bystrická? Ordinuje v BA na Gorkeho 1.
Dakujem

Barbora A.

Aj ja by som sa rada vyjadrila k \\\"doktorke\\\" Jablonkovej. Je to jedna otrasna zena, ktora sa vlastne vobec nezaujima o svoje pacientky !!!! NIE NIE NIE!!! od Jablonkovej len prec a to velmi daleko.

zona

MUDr. Jablonkova je jedna arogantna zena, ktora skryva svoju neschopnost a nerozhodnost za svoje neprijemne spravanie. Nemam uz malo rokov, ale znevazuje pacientky, ja od nej prave odchadzam, lebo ma uz rok vobec neriesi, len ma posielala minuly rok po vysetreniach na Heydukovu a ked som sa vratila s papiermi, tak tvrdila, ze tam doktorka nic nenapisala, ze nevie z toho co mi je. Tak ma poslala za nou znova a ked som povedala, ze pani doktorka nevie z tych papierov nic vycitaj, tak sa tak cudne zaksichtila, ale nakoniec povedala: \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \"Dobre, dajte tie papiere anapisem to este inac pani doktorke, aby rozumela. A co sa tyka ultrazvuku, stale tvrdi nieco o plnom mechuri a ked nie je plny, tak zase tvrdi, ze nema kvalitny pristroj. Naposledy bola taka arogantna, ked som jej povedala, ze nema cas na mna, ze rok ma neriesi, po dva razy som bola poobede, 1.x sa ponahlala na koncert, 2.x do divadla, tak ma riesila na chodbe pred druhymi. Potom tvrdila, ze nech pridem, ked budem mat vysledky z USG a MMG, potom zase tvrdila, aby som prisla, ked budem mat vysledky z MMG kontrolne po pol roku a ze potom bude riesit aj \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \"vrch a spodok\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\". A ked som prisla po pol roku, tak sa na mna osopila, ze kde som tak dlho bola, ze uz som mala byt na jar na kontrole. Tak som jej to vsetko takto povedala a zacala kricat na mna, aby som bola ticho!! a ticho!! a ticho!!! Že ci musim mat posledne slovo a mam mlcat. Tak som si nasla 2. doktorka, starsiu pani, velmi kultivovanu, inteligentnu, ktora s vami jedna ako s partnerom na urovni, vsetko pekne vysvetli. Ziadna arogancia ako u Jablonkovej. A ked sa moja mama dozvedela este aj od detskej lekarky, kde bola na kontrole s dcerou, ako sa skaredo vyjadruje Jablonkova o vlastnych pacientkach... jasne mi odkazala, aby som od nej co najrychlejsie odisla. Takze JABLONKOVA na poslednom mieste! Urcite neodporucam, ak je Vam zdravie a ludska dostojnost prednejsie.