prosím hľadám v Ba dobrého gynegológa a zubára. Doteraz som chodila do súkromných ordinácii, ale kedže mám ženské zdravotné problémy chodim častejšie a vždy platim minimalne 700 sk, už ma to zaťažuje po fin. stránke.
Hľadám dobrého lekára!
Ja chodim k MUDr. Magdalene Mayerovej, sidli na Racianskej 34 vo Figare naproti Mladej Gardy.
02/492 432 11
to je pravda, ze pani MUDr. K. Jablonkova je svojska, ale ak chces nieco sa dozvediet co a ako tak svojsky odpovie, ze jej ani nerozumies... a po dnesnej skusenosti a po 3 hodinovom sedeni v cakarni ma poslala prec, ze uz neordinuje vazne uvazujem o zmene lekara nevie niekto poradit dobreho statneho lekara/ku, ktori Vas neposle z ordinacii prec ak ma par minut pred koncom sluzby? .. Dik vopred
to je pravda, zavisi to od financnej situacie. ale mna rodicia uz ako dieta radsej poslali k sukromnemu zubarovi ako k skolskej zubarke, ktora viac skazy ako osohu narobila. aj ked urcite nemali na rozhadzovanie, na zuboch nesetrili
Velmi dobry zubar je v Ba na Zamockej ulici MUDr.Pavol Subert. Myslim, ze nespolupracuje s poistovnami, ale pracuje velmi precizne
Neda mi nereagovat na MUDr Jablonkovu NIKDY VIAC pri jej liecbe som zostala skoro neplodna ... az moc rychla nikdy vam niec nepovie co vam je proste NE
Hľadám dobrého všeobecného lekára v Trnave. Vie mi niekto poradiť?
ahojte.hladam nejakého dobrého, ale zároveň aj sympatického zubára v trnave.diky
Ja chodim k dr Bertoldovej do centra Gyn-fiv. Je velmi dobra, poradi, ma ludsky pristup a je naozaj mila. Predtym som chodila na Kramare k detskej gynekologicke, ale odisla som lebo bola nejak moc rychla. Cislo na dr Bertoldovu, teda na recepciu je 0250102900. Este som u nej ani nic neplatila. Fakt je super, chodia k nej aj moje kamosky a pribuzne a su tiez spokojne.