Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám dobrého lekára!

maja_118

ja mam velmi dobru skusenost s mudr. chabadovou, ordinuje v rusovciach, bola na mna vzdy velmi prijemna a vsetko mi vzdy vysvetlila, ked som sa pytala

alena4

Mudr. Jablonkova je hrozna, po kamaratke kricala nech sa uvolni, ze co je taka strnula, nikdy sa neusmieva, je arogantna, neprijemna, absolutne nevie narabat so sonom, stale tvrdi ze tam nic nevidi, aby sa vyhla zodpovednosti posiela pacientky na vysetrenie do inych nemocnic

hypochonder2

Súrne hľadám v Piešťanoch dobrého všeobecného lekára.
Požiadavky: teoretické vedomosti a praktické skúsenosti, ochota riešiť moje skutočné zdravotné problémy a nie vymyslené, nepredpisovnie zbytočných liekov a vyšetrení, predpisovanie potrebných liekov, vyšetrení a terapeutických výkonov, ochota poskytnúť podrobnejšie konzultácie o hľadne zdravotného stavu, možnosť objednať sa na konkrétnu hodinu.
Prosím Vás neberte tuto moju prosbu ako vtip, ale mám zlé skúsenosti z minulosti.
Meno som si zvolil podľa pocitu pri návšteve mojich predchádzajúcich všeobecných lekárov, ale kedže už jeden na nete operuje, nechcel som mu brať jeho značku.
Ďakujem Vám za typy.

karolinka:)

ahojte, prosim Vas chcela by som si dat plasticky vylepsit prsia, ma tu niekto skusenost s tym ? poradte mi podla coho si mam vyberat kliniku. dakujem velmi pekne. mozte mi poslat aj vasu skusenost na moju mailovu adresu karolinka.m@azet.sk

qiu

hhh: Kludne môžeš isť aj k MUDr. Ružičkovej. Ona berie len 600,-- na rok a zoberie ta aj bez objednania. Ordinuje v Lamači. Dnes ordinuje od 8.00. papa

kosa

lea,
ak niekto ma slepe crevo zapalene a treba to vyoperovat, tak operator musi dodrzat POSTUP. sterilne prostredie, sterilne rukavice nastroje atd atd.
A TENTO POSTUP MA DODRZAT ci STATNY ci SUKROKNY LEKAR.
z hore napisaneho vidis ze NEMA BYT rozdiel medzi tzv STATNYMI ci SUKROMNYMI lekarmi.
ak je tak je to sposobene zo zamerom ZHORSIT kvalitu poskytovenj medicinskej staroslivosti v pripade potreby.

curly

chodim k dr. smolikovi do pro biosu, je to sukromna ambulancia, plati sa 2000 za rok, myslim ze je to vpoho, hlavne ked ja tam chodim ako na klavir a nemusim 2 hodky cakat. je velmi fajn nemozem sa stazovat.

hhh

hladam dobru gynekologicku,v ba,ktora ordinuje zajtra rano a zobere ma aj ked som vzivote pred tym u nej nebola.dakujem

qiu

gabka... môžem ti odporučiť moju doktorku. MUDr. Dagmar Ružičkovú ordinuje v Lamači...Je strašne milá, ochotná a je na nej vidieť snaha pomôcť a určite ťa nepošle pár minút po ordinačných hodinách preč...