Stalo sa vám, že ste za celú noc nezaspali ani len na pol hodinku? ja som tú dnešnú len preležala...ked som aj nespavala dobre tak aspon dve-tri hodiny som v noci zdriemla ale dnes vôbec nič :-(
bezsenná noc
ehm, prepáč, toto patrilo k tomu (;
www.zdravie.sk
ehm, prepáč, toto patrilo k tomu (;
www.zdravie.sk
nexus, nemohol by si ist prosím do tejto temy? tam sa môžme rozpravať. Nerada by som, aby ma tu niekto obvinoval, že niekomu zanášam temu (;
u mna rozchod, nechala ma baba, ale teraz uz ma stresuje vsetko...aj praca, aj domacnost, vsetko co som zanedbal,lebo som travil cas s nou, sa teraz vyplavuje, ako spina na morskom brehu, auto pokazene, a nic nemam chut riesit...vsetko sa mi zda bezvyznamne...
ty si tusim inak celko vesela kopa...:)
ja chodievam behavat cvicit, ku tomu sa nejak viem donutit, ale nieje to s radostou , ako som to robieval obycajne...
...pred dvoma rokmi ma dost dlho bolelo rameno...asi rok... tak viem o com hovoris, to je tiez dost frustrujuce...
uz som myslel ze to mam dokonca zivota...
treba sa tesit z takych veci...
a uvedomit si, z jakych inych sraciek sa clovek dostal...
najhorsie, ze v takychto stavoch chyba trpezlivost...tej je asi najmenej...
a coskoro su tu vianoce..jesen som si chcel uzit uplne inac... sauna, prechadzky s priatelkou... ale to vzal vietor..
heh, v mladom veku,podla mna, v mladom, len 21. Ale tak u ortopeda som bola už neraz a vysledky RTG i MRI su vraj čisté, tak sama neviem, zajtra idem k nemu tiež na pokec. (; A u teba stresy z prace? školy? rodina?
a z coho to moze byt? v ako si priblizne veku?
no však prinajhoršom k tomu lekarovi skočiť, aj ked ja som ho v tomto nevyhladala... cez den, ale aj k noci ma niekedy začnu boliet nohy, kolena (; ale už sa mi to lepší, teda samizda... tak dúfam,že sa mi to len nezda...
karioll...a ako by to mohol riesit neurolog? akou metodou vysetruje? co skuma?
ake zdravotne problemy mas? ak ja s tymto neprestanem, cakaju aj mna, tieto stavy cloveka nicia viac, ako arzen...
napoleona tiez zevraj skolila nespavost a nie jed.. :)
preco nejdes k neurologovi?