bezsenná noc

ojka

nexus, nemohol by si ist prosím do tejto temy? tam sa môžme rozpravať. Nerada by som, aby ma tu niekto obvinoval, že niekomu zanášam temu (;

nexus

u mna rozchod, nechala ma baba, ale teraz uz ma stresuje vsetko...aj praca, aj domacnost, vsetko co som zanedbal,lebo som travil cas s nou, sa teraz vyplavuje, ako spina na morskom brehu, auto pokazene, a nic nemam chut riesit...vsetko sa mi zda bezvyznamne...
ty si tusim inak celko vesela kopa...:)
ja chodievam behavat cvicit, ku tomu sa nejak viem donutit, ale nieje to s radostou , ako som to robieval obycajne...
...pred dvoma rokmi ma dost dlho bolelo rameno...asi rok... tak viem o com hovoris, to je tiez dost frustrujuce...
uz som myslel ze to mam dokonca zivota...
treba sa tesit z takych veci...
a uvedomit si, z jakych inych sraciek sa clovek dostal...
najhorsie, ze v takychto stavoch chyba trpezlivost...tej je asi najmenej...
a coskoro su tu vianoce..jesen som si chcel uzit uplne inac... sauna, prechadzky s priatelkou... ale to vzal vietor..

ojka

heh, v mladom veku,podla mna, v mladom, len 21. Ale tak u ortopeda som bola už neraz a vysledky RTG i MRI su vraj čisté, tak sama neviem, zajtra idem k nemu tiež na pokec. (; A u teba stresy z prace? školy? rodina?

ojka

no však prinajhoršom k tomu lekarovi skočiť, aj ked ja som ho v tomto nevyhladala... cez den, ale aj k noci ma niekedy začnu boliet nohy, kolena (; ale už sa mi to lepší, teda samizda... tak dúfam,že sa mi to len nezda...

nexus

ake zdravotne problemy mas? ak ja s tymto neprestanem, cakaju aj mna, tieto stavy cloveka nicia viac, ako arzen...
napoleona tiez zevraj skolila nespavost a nie jed.. :)