Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bezsenná noc

nexus

karioll..je to z rozchodu urcite...ty tiez
vela nespavas, ked si bola uz o pol siestej hore, z akych pricin? uceni do skoly, alebo nieco ine?

karioll2

nexus
neurolog ti urobi vysetrenia,ci nejde o nejaku organovu pricinu,ako cievy,mozog,chrbtica,nervy a podobne
a ak nie,tak potom nastupi psychiater.ale ako pises ze to mas od rozchodu,neurolog je zbytocny

nexus

papa, keby ten nas hospic fungoval, bola by to parada :) vzdy sa tam v noci najst, este keby sa tam dalo kecat, ako na skype, rozpravali by sme si barsjake rozpravky :)

ojka

ta téma čo som sem davala, to je tiež taký hospic pre nespavcov (: tam sa človek vykeca, zabaví a môže ist hajať, ked sa mu chce... oukej, hned som tam u "teba" (:

nexus

tak to este zaklincujem ...drobec , ano stalo...mal by som navrh, urobil by som hospic pre nespavcov, nikto nevie, co s nami...vsetci krcia ramenami...skratka my nespavci, by sme tam boli , ako na internate...keby sme nespali, co by sme teda nie, rozpravali by sme sa, kym by sme nezaspali...verim tomu, ze by sme sa rychlo vyliecili, my trpiaci tym istym neduhom, dovolim si povedat chocrobou...
v ziadnom pripade blazinec, penzion Insomnic by som to nazval, co vy na to ? :)) mne pri omjej nespavosti chba spolupatricnost...kazdy by prisiel a odisiel ako by sa mnu pacilo :)